Help for English

Americká jazyková škola Brno

Ahoj, máte někdo zkušenost s Americkou jazykovkou v Brně na Ponavě? Uvažuji o víkendovém kurzu s rodilým mluvčím, ale nenašla jsem žádné recenze. Díky.

Ahoj, je na víkendové kurzy této jazykovky chodím několikrát do roka. Dřív jsem chodil do Jílka a nedá se to vůbec srovna. Na kurzu je max. 8 osob, lektoři jsou kvalitní rodilí mluvčí a hlavně, vůbec neslyším češtinu. Po každým víkendu se cítím jako vyměněnej a pokaždý se strašně moc naučím. Navíc celý kurz popíjím výbornou kávu a Colu, což je zdarma. Dobrý je, že ti dají zadarmo i skripta.
Tak snad jsem poradil :-)

Absolvovala jsem víkendový kurz pro začátečníky s Amandou a byl naprosto úžasný. Přátelská atmosféra, malá skupinka studentů a zajímavé aktivity. Než se vůbec nadějete je víkend za vámi a vy zjistíte, že odcházíte jen velmi neradi a těšíte se, až se vrátíte na další kurz. Amanda je skvělá učitelka, provádí vás kurzem přátelskou a zábavnou formou, která zaujme a hlavně ve vás vzbudí chuť pokračovat v dalším studium. Určitě Americkou jazykovku doporučím svým známým a už teď se těším na další kurz.

Zadarmo skripta? Mám lehkou nedůvěru k JŠ, jejichž vlastní materiály jsou ty jediné zaručeně pravé!

Dostali jsme okopírovaných cca 25 listů z American English File v pevné vazbě, které se týkaly gramatiky či témat, která jsme probírali. Pokud vím, tak u jiných typů kurzů (odpolední atd.)v této jazykovce je nutné si učebnici American English File zakoupit.

Jasan, tak to beru, File je vpoho.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.