Help for English

Nemčina

Zdravím.

Tieto internetové stránky poznám už veľmi dlho a snáď nebude úplne od veci, keď Vám po tisíci krát napíšem, že sú SUPER. :-D

Existuje čosi podobné aj v Nemčine?

Já taky nějaké takové německé sháním – pracuju na tom už asi měsíc. Ale zatím to vypadá, že na podobné úrovni tady nic nemáme.

Děkuji, o těch vím, ale chybí mi tam právě toto help forum.

něco jako helpforenglish neexistuje, protože je to unikát, ale i na výuku němčiny jsou prima stránky (v němčině) deutschlern.net / deutsch-lerner.blog / deutschewelle / dw.de /

ta německá mutace help se zatím moc nedaří rozjet, helpfoum tam není, ale když zadáte otázku k němčině do fóra sem, odpověď určitě dostanete.

zajímavé že se o tom někdo baví…nevíte jak je to s těmi stránkámi latina,němčina,špa­nělština zdarma? já jen že všechny vypadají jako kopie H4E a přihlášení co funguje do H4E funguje i na těchto stránkách,i když jsem si tam žádný účet nezřizoval…

Díky moc,já jen pro jistotu ;-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.