Zdravím. skládali jste jí někdo ? Docela mazec zvlášť druhý a třetí
poslech na základní úroveň mi to přišlo docela dost těžký.
Byl jsem rád za 60%.
Zdravím. skládali jste jí někdo ? Docela mazec zvlášť druhý a třetí
poslech na základní úroveň mi to přišlo docela dost těžký.
Byl jsem rád za 60%.
Dělala jsem cvičné testy na podzim a měla 59%. V poslechu jsem se úplně ztratila, tím že každá otázka byla na jiné straně. Škoda že to není v tištěné podobě.
Na jarní cvičné testy se chystám příští týden, tak snad to bude lepší.
Aha já je dělal včera a taky sem se úplně ztratil v poslechu aspoň tom druhém. každopádně percentil skoro 70%. Takže to vypadá že nejsem blbej ale je to fakt těžký
Já zkoušel maturitu od Cermatu základní úroveň a poslech mě právě přišel jako jedna z nejjednodušších věcí.
Tady jde o to, že Scio online testy nejsou tištěné, a každá otázka je v jiném okně a než mi počítač načetl to okno nahrávka byla zas o kus dál. A hlavně jsem nevěděla, které okno je která otázka.
Jinak poslechy od Cermatu jsou v pohodě, horší je čtení. Ke konci se přestávám soustředit.
Přesně tak, ke konci čtení jsem nadělal nejvíc chyb ale i přesto že jsem to jen tak prolítnul jsem měl 60% takže je to fakt lehký podle mě…
No asi jak pro koho. Ty okýnka byl děs. Ale ta ostrá by měla snad být už tištěná.
Můžete sem, prosím, někdo dát odkaz na ty cvičné maturity? Díky.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.