Help for English

Registrovaní uživatelé - seznam

Nevím, kam to zařadit, zatím to je spíš dotaz než přání.

Je tu někde seznam registrovaných uživatelů? Když na někoho narazím, můžu si rozkliknout jeho profil, napsat soukromou zprávu. Občas si ale vzpomenu na někoho, s kým jsem někde někdy komunikovala, chtěla bych mu napsat soukromou zprávu, ale třeba tu ten dotyčný dlouho ničím nepřispěl a těžko ho dohledám.

Súhlasím. Mohlo by to byť tak klasicky, keď sa prihlásimSúkromné správyOdoslané správy/Doručené správy a Poslať súkromnú správu–Komu (podobne ako v Outlooku)klikol by som na roletový zoznam mien a otvoril by sa mi zoznam registrovaných užívateľov.

hledám uživatele takto:

site:www.helpforenglish.cz „jméno uživatele“ – otevře se mi nějaké vlákno s diskuzí a pak už jen kliknu na „tužku“ a mohu psát soukromou zprávu.

ale třeba existuje i jiný způsob.

Jak už bylo napsáno, seznam všech uživatelů nemáme. Tuším, že v minulosti jsme ho měli, ale byl odstřelen v době spuštění nových profilů, protože pouhý seznam nedává smysl (máme registrovaných 77 000 uživatelů). Bylo by třeba připravit vyhledávání a filtrování, jedná se určitě o velice zajímavý nápad, zamyslíme se nad tím.

V současné době je bohužel jediný způsob vyhledávání ten, který zmiňuje jarmi1.

Jarmi, o tomhle hledání čehokoli se tu už psalo (je fakt, že momentálně mě to nenapadlo).
Určitě bych ale uvítala něco uživatelsky příjemnějšího. Takže díky, Petře.
(77 tis. registrovaných je slušný číslo :-))

Možno by pomohlo (aspoň trochu)keby bolo možné vyhľadať zaregistrovaných užívateľov cez interné vyhľadávanie HelpForEnglish.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.