Help for English

Pořadí příspěvků ve fóru

Měla bych malé přání – nemohlo by být prohozeno pořadí příspěvků ve fórech? Tedy aby se nejnovější příspěvky zobrazovaly na první stránce a starší příspěvky na dalších. Takhle musím u každého fóra listovat až nakonec, abych se dozvěděla, co je nového. Co Vy na to?

Ale mně se to zobrazuje přesně tak, jak vy navrhujete.
Nové příspěvky mám na začátku. To je divné.
:?

Pořadí je nyní tak, jak popisuje Karla (Brain: jesli se vám zobrazuje obráceně, to je opravdu divné).

Možná bychom mohli udělat, že si uživatel vybere, jak chce příspěvky zobrazovat. My jsme volili tuto metodu a tak nám vyhovuje, ale je samozřejmě možné, že na to bude mít každý jiný názor.

Listovat přece nemusíte, u každého příspěvku je v úvodu možnost najet přímo na poslední stránku, tam si jen sjedete dolů a je to.

Ide o nedorozumenie. Brain hovorí o témach a Marek s Karlou o príspevkoch v jednotlivých témach.

Témy su zoradené od najnovšej po najstaršiu, predpokladám podľa času posledného príspevku.

Jednotlivé príspevky v témach sú zoradené podľa času pridania, od najstarších po najnovšie, čiže pri čítaní od začiatku po koniec dáva obsah témy zmysel :-)

Tak to jsem do toho vnesla pěkný zmatek.
Enuyvatar má samozřejmě pravdu. Nepochopila jsem otázku a mluvila jsem o něčem jiném.
To, čemu Karla říká příspěvky, já jsem měla na mysli témata. Omlouvám se. Mám to stejně jako všichni. :oops:
Ale jak radí Marek, taky nevidím až takový problém najet zrovna na poslední stránku.

Mohla by tu byť ale možnosť nechať si zoradiť články podľa času, počtu prečítaní a pod.

Mě to řazení příspěvků v topiku vyhovuje, je to tak běžné, ten problém s listováním by vyřešily odkazy na poslední příspěvky.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.