Help for English

Angličtina pro lektory

Zdravím všechny angličtináře a prosím o radu, pokud někdo víte jestli existuje někde nějaký kurz o tom jak učit angličtinu?
Nejlépe v Praze.
Už dlouho hledám nějakou takovou možnost a na internetu vždy najdu pouze spol.ITC-training com, která nabízí lákavý kurz pro lektory s TEFL certifikátem, ale jediné dostupné spojení na tuto společnost je telefonní číslo, které nikdo nebere ani v úředních hodinách a na info mailech nikdo neodpovídá.
Prosím, pokud máte někdo zkušenost s nějakým kurzem pro lektory ozvěte se mi. :?

Díky moc a hezký den všem.

Ahoj Pomněnka

Ahoj Pomněnko, záleží na tom, co už máš v angličtině a učení za sebou…ale za sebe mohu velmi doporučit semináře a konference od Oxford University Press a Cambridge University Press, aktuální nabídku vždy najdeš na české verzi jejich stránek. Také kvalitní JŠ už dělají kurzy pro učitele, zkus Accent. Good luck! K.

jsem zvedavej, jestli jsou i kurzy pro lektory lektorů :-D

Lektoři lektorů jsou povětšinou špičky ve svém oboru…čili Ti musí „vymetat“ vše. 8-)

A co lektori lektoru lektoru? :-)
To je uz jako v soutezi Little Britain: If they want to buy a pet shop shop… :-D

2Roman Svozílek: :-D :-D :-D

Přesně tuto hlášku jsem posílal včera seqwencovi soukromou zprávou :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.