Mohu se zeptat zda-li má někdo zkušenost s www.lingq.com ? Zajímá mne, jestli se podle tohoto mohu opravdu naučit jazyk, nebo jestli to je pouze další trik jak vylákat z lidí peníze.
Mohu se zeptat zda-li má někdo zkušenost s www.lingq.com ? Zajímá mne, jestli se podle tohoto mohu opravdu naučit jazyk, nebo jestli to je pouze další trik jak vylákat z lidí peníze.
jenom oživení tématu
tenhle free projekt Steva Kaufmana je velmi zajimavý a dobrý v tom, že si
můžete domluvit konverzace s rodilými mluvčími
taky doporučuju zkouknout videa Steva http://www.youtube.com/user/lingosteve
Na tenhle výukový systém jsem přišel před měsícem, kdy jsem si po vyzkoušení FREE verze zaplatil basic program za 10USD měsíčně. Vyzkoušel jsem na netu spoustu placených aplikací a myslím, že tento systém má co nabídnout. Bezplatná verze je silně omezená, užitečné fce se odblokují při basic členství. Používám pro čtení a poslech, výborná je provázanost mezi zařízeními – PC doma, tablet nebo mobil i s offline poslechem a čtením na cestách (SW pro Android i Apple). Nejvíce si cením přirozeného způsobu rozšiřování slovní zásoby a poslechových dovedností, mj. ideální pro přípravu na zkoušky.
Všem doporučuji vyzkoušet bezplatnou verzi a projít si tutoriály, aby jste viděli všechny možnosti použití. Myslím, ale že je to systém vhodný pro mírně pokročilé a výše, cca od úrovně B1.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.