Help for English

Pimsleur metoda

existuje nějaká podobná metoda na angličtinu-češtinu jako je Pimsleur metoda?
Ukázka (angličtina-němčina) http://www.youtube.com/watch?…

z toho videa mi tak uplne neni jasne v cem Pimsleur metoda vlastne spociva. ale uz jen z toho co maji napsane na strankach:

„Learn a Language in 10 Days with Pimsleur; Just sit back and listen while the audio does the work for you; rapidly lock language material into your brain after just one listen. You'll absorb your new language effortlessly without any reading, writing or computer use.“

je mi celkem jasne, ze pujde o vyhozene penize. zadna zazracna metoda na uceni jazyku neexistuje.

Musím oponovat, vymyslel ji už V.I. Lenin:učit se, učit se a zase učit se! :-D :-D :-D

To kidney: o Leninovi se traduje, že se anglicky naučil během svého věznění. Měl prý k dispozici rusko-anglický slovník, bohužel však bez fonetického přepisu. To je pech…

kidney: znala jsem jen tu větu, ale to co předcházelo ne: :-D

Hádají se Marx, Engels a Lenin, zda je lepší manželka nebo milenka. Zásadně
manželka, říká Marx. Aby mohl člověk dělat revoluci, potřebuje mít jisté zázemí. Manželství je
buržoazní přežitek. Jedině nejistota s milenkou udrží revolučního ducha v pohotovosti, tvrdí
Engels. Co ty o tom soudíš, Lenine? No, nejlepší je mít manželku i milenku. Manželka si
myslí, že jsi u milenky, milenka si myslí, že jsi u manželky a ty můžeš být v knihovně a učit se, učit se, učit se.

The joke goes: Marx, Engels and Lenin are in a bar, discussing whether it’s better to have a wife or a mistress.

Marx immediately says he would prefer a wife, while Engels says a mistress is far superior. Lenin laughs at both of them and says he wants both. “How will you have time for anything else?” asks Marx.

“Simple,” says Lenin, “I will tell my wife I’m going to my mistress, I’ll tell my mistress I’m going to my wife, and I’ll hide in my study and learn, learn, learn!”

Lovely! Díky za komentáře, pokusím se inspirovat studenty! :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.