Help for English

překlady ve slovníčku LL

 

Když zadám český výraz v češtině a chci ho přeložit do angličtiny, mnohdy se mi objeví :no match found", přestože v anglicko – českém toto slovo je např. „chodit“. Zvykla jsem si na Váš slovníček a mrzí mě,že takové slovo zde není. Stalo se mi to už vícekrát.

V tom je nějaká chybička v programu, že to nějaké výrazy, i přes to, že ve slovníku jsou, nenajde. Pokusíme se ji vypátrat. Díky za připomenutí tohoto problému.

přidávám se…stejný problém. Konkrétně ‚chodit‘ je v pohodě, ale vím, že se mi to taky stává, ale teď bohužel nevím konkrétní slovo :oops:

Už by to mělo chodit správně. Vyzkoušejte to prosím a kdyby byl ještě nějaký problém, dejte vědět.

Anglicko-český slovník je úplný a bezchybný, ale v česko-anglickém slovníčku se nezobrazí spousta slov – no match found – už to beru, Všechna slova vypisovat, to by byl asi problém, nechci obtěžovat s každým slovíčkem, jen nerozumím, proč to jde naopak a tady ne.

když najdete nějaké slovo, které to najde z angličtiny do češtiny ale obráceně ne, dejte nám prosím vědět. Musíme ještě vychytat mušky.

jESTLI, JESTLIŽE, KDYBY, – KDYŽ – PRŠET- SNĚŽIT- i když tato slova je třeba asi jinak formulovat.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.