Help for English

Slovní zásoba z učebnic

Na našem webu jsou obsaženy okruhy slovní zásoby vytvořené podle známých učebnic.

www.helpforenglish.cz/…a-z-ucebnic/

Pokud v tomto seznamu není titul, podle kterého se učíte vy, napište nám sem prosím název učenice a úroveň, o kterou byste měli především zájem.

Bude-li to v našich možnostech, tyto lekce na Help for English přidáme.

Děkujeme.

Dobrý den,
mě by se docela šikly slovíčka z knížka Angličtina (nejen) pro samouky od pani Kolmanové. Vydává to Leda jak jistě víte. :)

Dobrýden,ja bych potrebovala aby jste tady dali slovicka z ucenice NEW SNAPSHOT STARTER-od Abbs,Freebair­n,Barker

Zdravim, velmi by se mi hodily a myslím, že nejen mně slovíčka z First Insight into Business, pokud máte. Pokud to plánujete velmi bych to uvítal. Velmi předem děkuji

Hezký den, bylo by možné postupně zařadit také slovíčka z knih od nakladatelství Fraus – Steb by Step 1,2. Tyhle knihy mi přijdou jako docela vydařené, a jako vydařený systém učení se slovíček právě ten Váš:-D . Děkuji

Hi,je možné sehnat slovíčka z učebnic Cambrige English for School 2,3,4 diky

Pokud by byl větší zájem, můžu se pokusit oslovit nakladatelství CUP.

Dobrý den,mohli byste tady slovicka z ucenice :
NEW SNAPSHOT STARTER-od Abbs,Freebair­n,Barker

Dobrý den, mě by se hodilo slovíčka z učebnice New English File úroveň pre-intermediate.

Dobrý den, můj syn se učí ve 4. třídě podle učebnice START WITH CLICK 2 od nakladatelství Fraus. Učení podle vašich stránek ho baví, ale slovní zásoba neodpovídá učebnici ze školy. Prosím, mohli byste zařadit slovíčka i z této učebnice. Děkuji

To bychom museli od tohoto nakladatelství získat svolení a 2) musel by se najít někdo, kdo by tato slovíčka na stránky přidal. Obojí je reálné.

Ja pridávam prosbu o zaradenie slovnej zasoby z ucebnice od pani Kollmanovej..... Ta moja je sice v slovencine, ale snad je to ta ista ucebnica (a slovna zasoba) ako je tu uz spomenute v prvom prispevku.

Hezký den, mně by se moc hodily slovíčka z učebnice International Express, úroveň pre-intermediate a intermediate.

Mně by se zase moc hodily slovíčka z International Express upper-intermediate

Dobrý den.Moc děkuji za Váš web a prosím o slovní zásobu učebnic New ENGLISH FILE,elementary, popř. o informaci, kdy se můžeme těšit :). Díky

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.