Help for English

Pracovni pobyt v Anglii

 

Ahoj, kdybych chtela pristi leto vyjet za praci/workcampem nekam do VB, jakou agenturu byste mi doporucili? :-) Koukala jsem ze Student agency i Czech us neco poradaji- treba i s vyukou anglictiny, coz by se mi libilo, ale je to vsechno dost drahe a vetsinou jsou u te prace i skype pohovory atd, s cim bych mozna mela trochu problem, jelikoz moje komunikativni schopnosti nejsou uplne nejlepsi (prave proto chci nekam vycestovat) Takze by se mi hodilo spise neco jako work and travel v USA, kde nevyzaduji vybornou uroven anglictiny..

A hlavne bychom radi vyjely spolu s kamaradkou.. Ono u te Work and travel je skvele ze se muze jet ve vice lidech atd., ale radsi bych jela nekam bliz- Anglie

Ahoj, s Work and travel zkušenost nemám. Byla jsem jako au-pair v UK. Domluvila jsem si to bez agentury. Pokud se rozhodneš/te vyjet s agenturou, rozhodně nedoporučuju Czech us, potkala sem pár holek který s nima měly hodně špatnou zkušenost. Myslim si, že nejlepší agenturou u nás na trhu je vážně Student agency.

zkuste prohledat tento web:
http://www.lochneska.cz/

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.