Help for English

hledání

Dobrý den,

měl bych několik návrhů, které by mohly pomoci s orientací na stránce.

První a asi nejzásadnější nedostatek – pokročilé hledání.
Hledat v článcích, testech, nadpisech, foru atd…myslím, že to hodně uživatelů ocení a urychlí to vyhledání požadovaných informací. Občas tu mám opravdu problém něco konkrétního vyhledat.

Také by nebylo vůbec špatné udělat něco jako svojí učebnici, kam by si člověk mohl ukládat články, ke kterým se pravidelně vrací. Testy, v kterých pravidelně chybuje..člověk by je pak nemusel hledat znovu. Měl by je hned při ruce..

Dále malinko vylepšit testy – například bych dal nějaké upozornění, pokud chci test vyhodnotit a není celý vyplněn..

Taky možnost zapnout vysvětlení i u chybných odpovědí, které jsem ale neoznačil (teď je vysvětlení jen u chybných odpovědí, které označím)..Občas ten test vyplňuji schválně špatně, právě abych viděl i vysvětlení, proč to tam být nemůže…:)

To je zatím to nejdůležitější.

Mám dále pár nápadů, jak stránku pozvednout na trochu vyšší level a mít z toho i nějakou jinou odměnu, než jen dobrý pocit…tak kdybyste měli zájem, rád se o to podělím..pošta.

Jinak máte našlápnuto solidně. Web i informace vynikající. opravdu díky!

ted jsem si taky vsimul, ze se u nekterych prispevku v komentarích clanku není tlačítko „reagovat“ (velmi zridka)
to je asi chybka ?
treba tu, posledni od R. Svozílka.
http://www.helpforenglish.cz/…---soon.html

to je proto, že je to už reakce na reakci na reakci na reakci… a donekonečna to nejde.

Jinak hledání a vlastně celý web teď úplně předěláváme, takže to bude ještě upraveno.

Odpovědi jen u zadaných špatných odpovědí jsou tak schválně… máme ještě komerční produkt SMART TESTS, kde si člověk může prohlédnout všechny odpovědi. HFE je zadarmo a schválně jsme ve Smart Tests nechali něco, co uživatelé HFE nemají.

Ale určitě díky za nápady. Teď v létě spustíme novou verzi webu a potom určitě jakékoliv nápady a připomínky uvítáme.

aha o tom smart testu jsem netusil, tak to si poridim. To je pak rozumne a dava to smysl..
budu se tesit na novy web.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.