Help for English

Word Manager

Dobrý den, nevítě prosím někdo, co se děje se stránkou forvo.com? Po přihlášení mi neustále padá účet. Jednou se jde přihlásit a vzápětí při kliknutí na stažení nahrávky mě to odkáže na stránku, abych se znovu přihlásil. Jindy se zase nejde přihlásit vůbec a na stránce se navíc objeví, že mám chybné přihlašovací údaje. Bál jsem se, že to je jen můj problém, ale zkoušel jsem to i na jiném počítači a výsledek byl stejný. Pomocí této stránky denně vkládám nová slovíčka spolu s výslovností do Word Manageru, ale už třetí den mám tenhle problém. Prosím, dejte vědět, zda má někdo podobné problémy, abych se ujistil, že se to netýká jen mě.
Nashledanou.

Dobrý den,
začala jsem zkoušet slovíčka směrem z angličtiny do češtiny, ale v nastavení mi chybí možnost zvolit u zkoušeného slovíčka slovní druh (to musím hádat, jestli mám napsat příslušné sloveso nebo podst. jméno, případně přídavné jméno). Nešlo by ty volby pro zkoušení ještě trochu rozšířit?

Dobrý den,

mám oba vaše produkty (WM, ST) na CD a pořídil jsem si nový počítač. Je možné to nějak přeinstalovat, abych neztratil nic v původních programech?

Díky

Jde to jen s naší pomocí. Napište prosím na support@vitware.cz

Dobrý den, používám program Word Manager – prošla jsem ve výběru lekcí, VŠECHNY lekce STARTER. Když pak dám generovat lekci STARTER, mám tam mnoho slovíček, které vůbec nebyly v žádné z lekcí starter. :?:

Ano, lekce STARTER jsou pouze námi vybraná slovíčka. Program samotný zná slovíček na úrovni STARTER daleko více. Z těch si můžete sama vytvářet svoje lekce, např. podle nějaké knížky, podle které se učíte, nebo používat právě funkci GENERÁTOR lekce.

Zdravím, mám Word Manager a jsem s ním spokojená. Problém: Když otevřu okno k přidání slovíčka, chci ho v poli vyhledat, písmo mám kurzívou. To mi hodně vadí, protože už jsem starší člověk a nevidím pořádně, jestli jsem napsala např. jedno nebo dvě „el“. V Nápovědě k programu na str. 36 je zmíněné okno, ale to má ve vyhledávacím poli písmo s obyčejným řezem. Dalo by se tohoto stavu docílit i u mě? díky

Odkaz na příspěvek Příspěvek od nirasa vložený před 12 lety

Zdravím, mám Word Manager a jsem s ním spokojená. Problém: Když otevřu okno k přidání slovíčka, chci ho v poli vyhledat, písmo mám kurzívou. To mi hodně vadí, protože už jsem starší člověk a nevidím pořádně, jestli jsem napsala např. jedno nebo dvě „el“. V Nápovědě k programu na str. 36 je zmíněné okno, ale to má ve vyhledávacím poli písmo s obyčejným řezem. Dalo by se tohoto stavu docílit i u mě? díky

Dobrý den, děkuji za připomínku.

Zmíněný rozdíl mezi návodem a aktuální verzí programu je s největší pravděpodobností způsoben tím, že návod obsahuje snímky ze starší verze.

Nedokážu s jistotou odpovědět, proč je ve vyhledávacím políčku použita kurzíva, prosím napište mi na mail support@vitware.cz a já Vám zašlu upravenou verzi.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Hudík vložený před 12 lety

Dobrý den, děkuji za připomínku.

Zmíněný rozdíl mezi návodem a aktuální verzí programu je s největší pravděpodobností způsoben tím, že návod obsahuje snímky ze starší verze.

Nedokážu s jistotou odpovědět, proč je ve vyhledávacím políčku použita kurzíva, prosím napište mi na mail support@vitware.cz a já Vám zašlu upravenou verzi.

Děkuju :-D

Dobrý den, zajímalo by mě, jak by to bylo s instalací Word Manager, kdybych si ho koupila a naistalovala doma a třeba za půl roku se přestěhovala jinam (tzn.jiný počítač). Šlo by to s variantou Single nebo je pro tyto účely lepší varianta Family nebo to nelze vůbec? Děkuji

Licence se neváže na konkrétní počítač. Pokud ze starého počítače program odinstalujete, můžete si ho instalovat na nový. Licenci single byste jen neměla používat na dvou počítačích současně. Přeinstalace počítače, pořízení nového počítače apod. je OK.

Dobrý den, před pár lety jsem si zakoupila program Word Manager a jelikož jsem si koupila lepší a výkonější PC, ráda bych tento program dále používala. Bohužel nemám původni mail s informacemi o spuštění instalace z internetu a číslo licence. Můžete mi poradit jak na to? Je možné tyto informace podle identifikace dohledat? Děkuji

Napište prosím na info@vitware.cz a uveďte pokud nemáte č. objednávky nebo č. faktury alespoň mail, ze kterého byl program objednáván.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 12 lety

Napište prosím na info@vitware.cz a uveďte pokud nemáte č. objednávky nebo č. faktury alespoň mail, ze kterého byl program objednáván.

Děkuji za informaci, odeslala jsem na uvedenou adresu. Díky.

Dobrý deň, je možné si nastaviť v programe IPA americkej angličtiny?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.