Help for English

New English File učebnice

Máte někdo zkušenosti s učebnicemi New English File? Jsem na úrovni Intermediate a ráda bych pokračovala doma samostudiem. Mám doma učebnici Objective FCE ze které se připravuji na certifikát, také čtu anglické knihy a koukám na seriály v angličtině. Ráda bych ale měla nějakou učebnici obecnou, kde se budu učit nová slovíčka, poslech, gramatiku… Myslíte, že tato učebnice na to vhodná? Pokud ne, mohli byste mi poradit, jaké učebnice používat při samostudiu?

New English File je velmi dobrá DO KURZU, ne pro samostudium.

Pro samostudium (gramatika + slovíčka) těžko radit konkurenta k Vámi používané „objective“, já kdysi zvolil Destination (http://www.helpforenglish.cz/…tion-b1.html) a nelituji ale nejsem si jist zda k „objective“ bude pro Vás přínosem.
Co takhle řadu „grammar in use“?

Souhlasím s Therabit. Používáme ji v kurzu. Už jsem ji absolvoval 4×. Doufám, že firma povolí i nějakou jinou.

to George Black:firmě je to fuk, domluvte se s lektorem!

To Kidney: to úplně není pravda, třeba u nás ve firmě jsme dostali předepsané učebnice, resp. vedení, které nám kurz platí, se na nich domluvilo s JŠ. A ve chvíli, kdy všichni ve skupině dostaneme firmou zaplacenou učebnici a někdo by si nechtěl koupit jinou, nedá se s tím moc dělat.

To tethalka:dík za zprávu, tos mne překvapila!
Učím pro nejmenovanou JŠ firemní kurzy a domlouváme si učebnice mezi sebou, se studenty.
Jen musím opět a zase konstatovat, že je v tom chlív!A ona zase ta pětistovka za knihu je menší zlo než se opět a opět trápit se stejnou a někdy i zastaralou knihou.
No ale je to stejně trochu fuk, nejdůležitější jsou studenti a ten, kdo je vede, ne knihy.

Jedna věc je, jak to je nastavené v rámci jazykovky, a druhá jsou představy těch firem. To je složitý :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.