Prosím, ví někdo, co to znamená? Celá věta je:they don't have a grave. They are in „Narnia“. Díky
Prosím, ví někdo, co to znamená? Celá věta je:they don't have a grave. They are in „Narnia“. Díky
Znáte knihy/filmy Letopisy Narnie?
tak to si musím doplnit vzděláni. Fakt neznám. Prosím pane Marku, dejte mi „nějakou nápovědu“ snad se pak k vysvětlení dopracuju. Díky
Letopisy Narnie napsal C.S.Lewis a je to série 7 knih.
Nejznámější je ta druhá The Lion, the Witch and the Wardrobe – Lev, čarodějnice a skříň.
Kniha je o čtyřech dětech, které se skrz skříň dostanou do fantasy země Narnia.
Zde je info o filmu:
http://www.csfd.cz/…ice-a-skrin/
Určitě doporučuju, četl jsem knihu, viděl jsem film a obojí bylo super
Jsou to knihy s křesťanským podtextem pro děti… Narnie je takové podobenství o Bohu a Kristu… ovšem nenásilnou a ne tak na první pohled viditelnou formou. Takže se to líbí dětem i z ateistických rodin.
Knížky jsou krátké a fakt hezké, doporučuju. Filmy trochu moc bojovné… prostě z toho chtěli mít trhák. Ale knížky jsou takové pohádkové pro děti. Na film bych asi malé děti koukat nenechal. I když ty moje už to mají přečtené i zkouklé skrz na skrz.
to Jan and Marek: díky moc. Hodně jste mě zlákali. Určitě si to přečtu.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.