Potrebujem pomoc skúsenejších. Tieto stránky ma veľmi oslovili a čerpám z nich veľmi veľa informácií. Mám však problém, chcel by som sa angličtinu učiť efektívne, čo táto stránka ponúka, no neviem, ako na to. Idem do maturitného ročníka a v škole sme na úrovni Intermediate. Chcel by som vás požiadať o nejaké rady, nápady, odporúčania, ako dohnať zameškané. Viem, asi hlúpa otázka, no problém spočíva v tom, že keď si na tejto stránke robím nejaký test, a nie je mi niečo jasné, tak idem do danej sekcie a gramatiky, kde sa to snažím pochopiť, no prídem na to že ešte nechápem oveľa jednoduchším veciam a tak niekedy končím pri úrovni elementary.Je tu toho toľko, že neviem od radosti kde skôr skočiť a čo sa skôr naučiť. Neviem čo robiť skôr, či sa učiť frázove slovesá, či si zopakovať časy, či sa učiť slovesá spájajúce sa s gerundiom alebo infinitívom, alebo či robiť listening, reading… Na základke a v prvých 2 ročníkoch na gympli som angličtinu dosť podceňoval,keď sme danú vec prebrali tak už som sa jej nevenoval a po čase ju zabudol, no teraz som prišiel na to, že to bola chyba a že ten čas už späť nezískam. Viete mi nejako poradiť? Ďakujem za vaše rady.