Help for English

procentni vysledku testu u komentatoru

 

Tak me napadlo ze by mohlo byt uzitecne ci zajimave kdyby se u komentatoru k jednotlivym testum spolu s jejich prispevkem objevil i vysledek jejich testu. Asi to nema valny prakticky vyznam, ale mohl by to byt tak trochu motivacni faktor pro testovane a taky hadam ze vetsina aktivnich navstevniku techto super stranek se rada seznami s vysledky svych virtualnich spolustudentu 8-)

No, to by asi neprošlo. :-) Výsledky jsou osobní a ne každý se o ně chce dělit… Nevím. Co si o tom myslíte vy ostatní?

Ak sa ako zaciatocnik mozem zapojit do tejto debaty, tak nie kazdy test sa mi podari urobit vyborne, skusala som aj pokrocilejsie testy, kde som si ani nenastudovala slovnu zasobu, ci gramatiku… Pravdu povediac, nerada by som svoje vysledky zverejnovala – aj ked sa mi niektore testy (urcene pre moj stupen znalosti AJ) podarili vyborne.
Ale mozno by stalo za uvazenie dat do kazdeho profilu moznost „zverejnit“ ci „nezverejnit“ vysledky testov… Snad by to niekto vyuzil.
No zasa to je len praca navyse pre adminov… Aj bez tohto tu odvadzaju super super vykon. Nepridavajme im toho viac – hlavne ak sa to netyka priamo anglictiny.
Takze moje zelanie je: nech to zostane tak ako doteraz.

:-)

Já bych rozhodně nechtěla, aby moje výsledky testů byly přístupné komukoli, to je už osobní věc. Uvítala bych, kdybych věděla, na jaké úrovni kdo je, ale jaké má výsledky testů,? – vždyť kdo chce, tak se s tím pochliübí v komentářích. To stačí.

OK, tak se nezlobte…

ja souhlasim s uzivatelkou Amata..mohla by se v nastevni profilu objevit varianta zverejneni vysledku..a na kazdem uzivateli by bylo jestli se chce se svymy vykony pochlubit nebo nee..

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.