Help for English

překlad v LL z čeština

 

Proč není tak kvalitní slovník Z češtiny do angličtiny jako naopak, hledám opičku a no match found, i další slovíčka se mi nezobrazují, je to chyba v prohlížeči? Vždyť je to slovo, které ve Vašem slovníku je. Myslím, že je někde chyba. Váš slovník obsahuje přes 10 000 slov a ty moje základní by se mohly zobrazit.Při vyhledávání stejného slova v angličtině není problém.

Myslíte v Language Lab a nebo na Help for English?

V Languabe lab – slovník, já ho často používám, je to první, po čem sáhnu, kdy nevím překlad. Z angličtiny do češtiny mi to zobrazí všechno, co potřebuji, ale z češtiny do angličtiny to spoustu slov nemá. Nevím, jestli je chyba ve vyhledávači, nebo to ve slovníku není? Myslela jsem, že je zpětná vazba a co je anglicky, dá se najít česky a naopak. Nutí mne to aspoň hledat ekvivalenty a opisy slova, které hledám, ale někdy potřebuji konkrétní slůvko. Např. sedět, ale je jich víc.

see navštívit tu je, ale navštívit je visit /znám/ a drop by /ani náhodou ještě neznám/, see tu není. Vím že je to asi hodně složité, ale hodně se to plete. Hledám dál a dál a pak ani nevím, kde jsem začala. Řeším to tak, že hledám v psaném slovníku, ale když jsem si zvykla na anglické učení se, tak zase ztroskotám na jednom slovíčku. Vůbec je to síla to Vaše učení se anglicky. Ale mě se to líbí a budu tak pokračovat, i když mne to hodně zpomalilo. Ale všechno ani zdaleka neznám a potom mi dělá problémy překlad. Škoda, stalo se mi to i vícekrát.

Vaše rady jsou k nezaplacení. Jste super.Pročítám zpětně forum – help forum a je tu spousta zajímavých věcí. Je toho ale už mnoho a co přečtu, už znovu nenajdu, pokud si to nezapíšu, ale zase něco nepotřebuji hned dnes. Víte, kolik příspěvků tu je celkem? To je velké množství.

Díky za info, podívám se na to, proč to nehledá, jak má. Plánuji teď nový DataPack spolu se záplatou (kde bude např. možnost nastavení časového limitu pro psaní odpovědí), kdyžtak to tam nějak opravím.

Dobrý postřeh georgio. :)

Toho nového datapacku se už nemůžu dočkat. Mimochodem ten klikací slovník zde na HFE potřebuje taky ještě trošku opravit. Nefunguje totiž u výběrů správných možností v testech. Zvláštní je, že u první otázky to většinou jde a u dalších už ne.

Klikání na slovníček v testech plánujeme úplně zakázat. :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.