Help for English

Ikonka uživatele

 

Asi jsem slepý, ale nenašel jsem kde si můžu vybrat svojí ikonu.

klikněte po přihlášení na obrázek v okénku ‚přihlášen‘ (na šedou siluetu).

Máte problémy s nahráním ikonky? zkuste prosím některý z následujích postupů:

:idea: Zkontrolujte zda máte správně vybraný typ souboru – podporovány jsou jpg, gif, ico, png. Soubory do tohoto typu převedte snadno např. pokud si ho otevřete v nějakém grafickém editoru a zvolíte (‚uložit jako‘) a z nabídky vyberete typ souboru.

:idea: Velikost souboru je omezena přibližně na 3kB – pokud máte problémy tuto velikost dosáhnout můžete vyzkoušet změnit typ souboru (viz. bod výše)

:idea: Zjistit velikost souboru můžete například pokud v Průzkumníku ve Windows kliknete pravým tlačítkem a z nabídky vyberete vlastnosti.

Petře,rád bych změnil přezdívku pod kterou jsem se zaregistroval z yask na yarsk. Bohužel jsem se překlepl :-( . Chtěl jsem to změnit v nastavení, ale tam to není možné – opravil jsem pouze podpis? Je to nějak možné – třeba tebou jako adminem?
Pokud ne, zaregistroval bych se znovu, pak tě požádal o vymazání staré registrace. Thank for your help!
PS. Nechtěl jsem kvůli tomu zakládat nové téma, tak proto tady. Thank you.

Ahoj,
převším si myslím, že by na podobné informace bylo lepší založit nové téma – přeci jen by to bylo výrazně přehlednější… a až by téma přestalo být aktuální, tak by se propadalo níže a níže…

přezdívku sem Ti změnil – snad je to takle vpohodě, pravdou je, že náš web neumožňuje měnit přezdívky – vylastně to vychází z celé podstaty uživatelských účtů. Jediným standartním postupem by tedy bylo založit novou přezdívku a tu starou smazat, ale tím bys přišel o propojení na již napsané příspěvky…

:idea: myslím, že ses ptal, jak v tomto editoru odřádkovat – vytvořit odstavec – je to velmi jednoduché – stačí odřádkovat v tomto editoru – tj. stisknout ‚ENTER‘

Hi, thank you very much :-D . Do you work during the night? I wrote my wish today at 0:30 approximately, or you was up so early? Let´s talk in czech. Já jsem v editoru normálně entrem odřádkoval – v okně to odřádkovalo. Udělám to teď a hned dvakrát.
Po načtení (vložení) příspěvku byl však příspěvek bez odřádkování. Tak uvidím teď, až to „vložím“. How can I use word „příspěvek“ in this case in English? Story,submissi­on,tribute,re­port? Thank you, have a nice day. Yarsk

Funguje to, ale proč ne před tím. Teď odřádkuji jednou.
Něco mezi nebem a zemí?

pro ‚příspěvek‘ se v diskusích v angličtině používá slovo ‚post‘

Ikonka! Mám ji ne 40×40,ale 7×10 bodů v .jpg a stále je to 9kB a tudíž příliš velké! Když to změním na 1×1 bod, stále je to 8kB … Jak zmenším ikonku? Užívám IrFan … Zmenšuji a zmenšuji … Marek Vít má 40×40 bodů a velikost jen 3kB. Kde mám chybu??? :-(

Zkuste převést formát na GIF, to většinou pomůže. Ale i u JPG si můžete nastavit kvalitu, tedy i velikost výsledného souboru.

nedaří se převest ikonu do podoby 5kb ani v jpg ani gif, jak radíte…asi už budu napořád Mr.grey ač žena.snad na to přijdu..

Na zmenšení obrázku doporučuji program Fotosizer, který je na internetu volně ke stažení. Jednoduše si nastavíte rozlišení 40×40, formát JPG, PNG nebo GIF a nakonec potvrdíte tlačítkem Start. Pokud by byl obrázek stále větší jak 5 kB, v programu je ještě možnost nastavení kvality obrázku. Snížením kvality se samozřejmě zmenší i velikost.

Ahoj McKay.Program Fotosizer je jen v angličtině.­.asi.Tak až se ji tady naučím, potom změním i ikonu. tak jednoduché to asi nebude? Ale děkuji moc za laskavost..nechám to být

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.