Help for English

Učebnice na předložky

 

Dobrý den, nevíte někdo o dobré učebnici předložek, včetně testů? Chtěl bych se je pořádně doučit.

No, já osobně o žádné učebnici přímo na toto zaměřenou neznám, ale zde na serveru jsem na to pár článků viděl, viz http://www.helpforenglish.cz/search.php?…

Díky, to jsem si projel, je to dobré. Potřeboval bych, ale něco ještě více obsáhlejšího. Hlavně sloveso + předložka, podst. jm. + předložka, příd. jm. + předložka a testovat to. Nevím, jestli na to vůbec nějaké učebnice existují.

Jako nějaké ‚Prepositions in use‘? To by bylo zajímavé. No, v našem novém software si budete moct vyfiltrovat všechny testové otázky zaměřené na předložky a předložkové vazby, a potom je do omrzení testovat. Ale o speciální učebnici na předložky taky nevím.

Myslím, že není špatná knížka Test Your Prepositions, ale jsou to spíš jen testy. http://www.englishbooks.cz/…sitions.html

Na tu knížku jsem se kdysi díval, trochu mě odrazuje ta cena. Je to spíše větší brožura. Nicméně jsem našel ještě další testy na: http://esl.about.com/ V english grammar in use, je taky pár cvičení, ale ještě méně testů. Zřejmě budu používat testy z internetu. Mám s těmi předložkami stále potíže. Díky za odpovědi.

Junkyard:
díky za odkaz na parádní stránky.

Výborné stránky na učení angličtiny jsou také na http://www.bbc.co.uk/…/index.shtml

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.