Help for English

jak učit?

 

Dobrý den! Mám takovou prosbu. Jsem začínající učitelka na prvním stupni a jelikož nejsou jazykáři měla bych od září učit angličtinu.. Vlastně sem si myslela, že se mi toto nikdy nestana bo na to nemám dostatečnou aprobaci ani zkušenosti. Nicméně bych vás chtěla poprosit o radu jaká je nejlepší metoda učení naprostých začátečníků ( děti ve třetí třídě). Předem děkuji za radu nechtěla bych je hned od začátku zkazit :-)

No, to bych neřešil formou jednoho či dvou komentářů. Víte co je naprosto geniální? Učebnice INCREDIBLE ENGLISH a její teacher's book. V té teacher's book najdete skvělý průvodce tím, jak učit.

Samozřejmě vy budete mít asi předepsanou jinou učebnici, ale to nevadí. To, co v té teacher's book k INCREDIBLE ENGLISH píšou, jsou obecné věci. A pokud byste si ji pořídila i s učebnicí, cvičebnicí a dalšími komponenty, určitě z toho budete čerpat např. ve formě fotokopií apod.

Manželka si k tomu koupila i Teacher's Re­source Pack, což je taková krabice s různými kartičkami a dokonce s plyšovým ‚maňáskem‘ ptákem, který se nasadí na ruku. Mají to výborně propracované a děti to s tím baví a učitele taky.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.