Help for English

málo, mnoho

 

Vím, že máte mnoho práce, ale nebylo by možné zařadit test na používání many,much,a lot a few,little ? Je tu po jednom testu a o prázdninách bude čas procházet testy, opakovat a zkoušet si.

určitě.

niekedy stači keď do googlu napišete nejaké signálne slova napr.much,many a ktomu pre istotu „exercise“.Ono vám to vyhodí 10-tky stránok cvičení k tejto téme.aspoň tak to robím ja keď si chcem niečo poriadne precvičiť

Ano, děkuji, jde mi jen o to, že p. Vít zná věty, ve kterých se chybuje a zařazuje do svých testů právě takové příklady, kde je možné tuto problematiku procvičit. Špatné odpovědi velice fundovaně vysvětlí a opraví. Takovou možnost jinde nenajdete. A ještě je v komentářích možnost doplňujících otázek, pokud Vám není něco jasné a i na tyto otázky p. Vít odpovídá velice srozumitelně, jasně a s přehledem. Potom se učíte právě i z chyb, které si lépe zapamatujete.

Jinak – Vaši radu jsem vyzkoušela a je to super, díky.Takhle jsem to neznala. Zase jsem se něco naučila. Určitě budu tento způsob využívat také.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.