Help for English

Veľká spokojnosť !!!

 

Túto stránku som doporučila kamarátkam a zmienila som o nej aj na jednej slovenskej „mamičkovskej“ stránke. Všetky dámy sú nanajvýš spokojné. :-D

Děkujeme!

Musím opravdu pochválit tuhle stránku, najdu tu ohromnou spoustu věcí! Nejvíce se mi líbí testy, kde si fakt krásně procvičím angličtinu. Díky těmto stránkám jsem se o AJ začala mnohem více zajímat a baví mě čím dál víc! Moc Vám děkuji,jen tak dál,je to tu super! :-D

Taky přidávám velké díky a obdiv,doporučuji vás mým známým. Vždy když jsem na internetu, nezapomenu se kouknout, co zajímavého jste pro nás připravili. Chtěla jsem se zeptat, jestli neplánujete občas přidat nějaké články nebo rozhovory např. z restaurace, otázky na cestu, rezervace ubytování, telefonování…a­bychom si tyto věty a fráze mohli procvičovat, zapamatovat? Ještě jednou za všechno moc děkuji.

To Amata: Všimla jsem si, že se tu najdnou objevilo více slovenčiny. Možná to bude i Vaše zásluha. Takže se tento web stává skutečně multilingual – spolu s kurzem portugalštiny. To je prima. :-)

No, neviem, ci je to kvoli mne… ale ak ano, tak som velmi rada, … Je to totiz najlepsia stranka s podobnym zameranim ake som nasla – hladala som weby slovenske a ceske… Preto ju odporucam kde sa da :-D :-D :-D

Chtela bych moc podekovat za tyto stranky.Jsou super. :-) Konecne jsem pochopila predpritomne casy.Dekuju moc moc :-D

Jsme moc rádi, že sem chodíte i vy sousedé ze Slovenska. Škoda, že vám nemůžeme zatím nabídnout články a testy přímo ve slovenštině… snad časem.

Ak mozem povedat za seba tak mne cestina vobec, ale vobec nevadi… :-D . Najdolezitejsie je, ze ma tu bavi ucit sa.

Uprimne podakovanie, stranka je pre vyuku anglictiny vyborna a aby niekto robil stranku zadarmo pre vsetkych, to sa v dnesnej dobe nevidi. Drzim palce a prajem vela uspechov.

Od te doby co jsem se ucila na maturitu (a to uz bude nejakych 11 let:) jsem na anglictinu ani nesahla a nikdy by me nenapadlo, ze se jeste nekdy budu mit chut ucit kdyz ji ani moc nepotrebuju, ale tento web me naprosto uchvatil:) Sice jsem tady zatim jen hodinku ale myslim, ze to je jen prvni z mnoha hodinek ktere tady stravim. Moc dekuji, stranky jsou uzasne, vysvetleni u testu je moc fajn, ze clovek hned vidi co proc a jak. Opravdu moc dekuji, jsem upromne nadsena a drzim palce jak tvurcum, tak vsem, kdo se maji chut ucit, at to jde co nejlepe:)

Díky, výborně jste mi pomohli připravit se na doktorandskou zkoušku z angličtiny (písemná část byla podle FCE). Zvlášť oceňuji komentované odpovědi u testů. Myslím, že bude radostí se sem vracet.

Taky přidávám velký dík, tyhle stránky jsou skvělé :-D škoda jen, že jsem je neobjevila dřív :-)

Nebudu trhat partu :-D a taky se přidávám k díkům za tyhle skvělé stránky, jen mě mrzí, že teď přes prázdniny tu toho moc nepřibývá :-( Nějak jsem si vypěstovala závislost sem kouknout i několikrát denně a když jsem u toho, poprosila bych o trošku víc materiálů pro pokročilé-nějaké testy, listeningy..pokud by to šlo, předem moc dík a hodně štěstí a úspěchů.

Díky této stránce mě angličtina baví ještě víc. Věci tady chápu rychleji než z knih, je zde vše přehledně uspořádáno. :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.