Všimla jsem si, že v sekci „Garamatika“ jsou některá cvičení na
procvičení / otestování znalostí nazvána CVIČENÍ a některá TESTY.
Zajímalo by mě, je-li v tom nějaký prvoplánový rozdíl. Samotnou mě na
první pohled nic nenapadá.
Díky
Všimla jsem si, že v sekci „Garamatika“ jsou některá cvičení na
procvičení / otestování znalostí nazvána CVIČENÍ a některá TESTY.
Zajímalo by mě, je-li v tom nějaký prvoplánový rozdíl. Samotnou mě na
první pohled nic nenapadá.
Díky
Cvičení jsou většinou spíše na procvičování nějakého jednoho jevu, ne vždy je tam stoprocentně dané správné a špatné odpovědi… Testy oproti tomu se snažím dělat jednoznačně, bývají zaměřené na více jevů zároveň…
Ale asi ne vždy to tak stoprocentně platí. Ale obecně můžu říct, že cvičení píšu s tím, aby si to člověk procvičil, a testy s tím, aby se člověk otestoval. Někdy je ale asi ta linie mezi nimi tenká a někdy není patrná vůbec… kromě té ikonky.
Takže: procházet všechno hlava-nehlava, to nám nemůže uškodit…
Díky.
Určitě. Hlava nehlava… ale pozor na bolesti hlavy z dlouhého zírání do obrazovky.
Ale to bolení hlavy za to celkem stojí. Aspoň se naučíme něco nového.
… protože to všechno tady má HLAVU A PATU !
Sem se musím přidat! Já si hodlám přes léto zopáknout ,co jsem se naučila a tak si testíky projdu hezky systematicky. Už jsem začala. Jak jsem napsala už někde, jsou zde výborné i komentáře, ze kterých se dozvím další detaily k látce a rozšíření. A pane Víte, bolení hlavy z Vašich stránek ROZHODNĚ nehrozí.Spíše naopak , Jste jako droga, kterou si musím každý den několikrát naservírovat. Nestačím znovu a znovu žasnout, jak je to tu skvělé. Škoda, že musím občas přerušit to moje zírání a jít taky do práce.
DROGA – to je to správné slovo !!!
Asi budu mít absťák na dovolené.
Tak to je milé. Já jsem ale taky závislák.
No vy si vzdálení se z „místa činu“ někam na dovolenou bez internetu
už VŮBEC nemůžete dovolit, ač byste si zasloužil.
(samozřejmě pokus o vtip)
Mě spíš dostal dnešní komentář, kde dotyčná psala, že je jí líto, že se o prázdninách neobjevuje tolik nových článků… A to jsem vynechal zatím jen včerejší příspěvek (mali byste vidět náš byt, je totálně vyklizený a vybouraný…). Předvčírem jsem po celý den (tedy ve chvilkách, co mi zbyly) vyhodnocoval soutěž o DVD a den předtím díky Kellymu z USA přibyly tři články najednou.
Nebo asi před půl rokem, když tři dny nepřibyl článek někdo psal, že ‚to tu v poslední době nějak vázne‘.
Nojono, můžu si za to sám…
Ano, hodně jste si nás rozmazlil, ale je to tím, že Vaše články a všechno co sem vkládáte je tak zajímavé a krásně zpracované a jak sám píšete, těch témat je tolik… Ale zase je čas projít si spoustu věcí, které jsem ještě neprostudovala, přečíst si komentáře, to zabere spoustu času. Vrátit se k opakování, a vy také potřebujete pauzu. Váš byt si umím představit, sama se chystám na inovaci jednoho pokoje a už teď se hrozím. Takže mnoho zdaru, ať se daří!
Jjj, na ten komentar typu: „dosla vam energie? Nejak to tu posledni dobou vazne“ si taky vzpominam. Popravde receno vzdycky kdyz na mam blbou naladu tak si na tudle pamatnou vetu vzpomenu a musim se zacit smat…
Já teď budu 2 týdny pryč (Francie a Alpy), sice se těším, ale nevím jak to přežiju bez HFE Aspoň budu mít co pročítat když se vrátím, na to se už těším IN LOVE
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.