Help for English

Školní angličtina

 

Nevíte někdo o nějaké strnce, kde by byly ukázky z výuky různých předmětů v angličtině? Docela by mě zajímalo co se v mém věku na high school učí v USA nebo VB.

Nebo doporučení na nějakou knížku (resp. učebnici), která by se na tohle zaměřovala, např. matematika (zlomky, reálná čísla, jak nadiktovat nějakou složitější rovnci atd), literatura (aspoň nějakká osnova) atd.

Díky

Mě by bavila fyzika :-D Alternating cuurent, pressure a tak :-D

Těžko říct, ale co zkusit najet na stránky nějaké zahraniční školy ? Dost často najdete reference na jednotlivé předměty či styl výuky… Asi bych hledala spíše soukromé nebo hodně prestižní školy. Nevím, jak to chodí v USA nebo ve VB, ale u nás moc informací o průměrných školách není :-)

Je divné, že tento topik se mi nikdy neoznačí jako přečtený. Nemůžete se na to Marku prosím mrknout?

Mě ano… to nechápu.

Mě se to přestalo označovat po příspěvku Asly. Takže jsem tam měl první jeden nepřečtený, pak, dva a teďka tři, takže předpokládám, že třeba blbou cache to nebude. U jinýho příspevku mi to nedělá.

Prosím a bude už brzy nějaké to resetování témat? Třeba sekci Help forum člověk sám fakt jen tak neprokliká aby to měl přečtené všechno. :-( Stačila by zatím alespoň jedna jediná volba na kompletní označení všech témat jako přečtené.

Přimlouvám se… viz také téma v přáních :-)

Nesmíte tak spěchat. Jsou přece prázdniny. :-)

Však mi nespěcháme :-D Jen říkáme, co bychom chtěli k vánocům :-D vtip 8-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.