Help for English

Sledování témat

Moc bych ocenil funkci hlídání témat v tomto diskusním fóru. Člověk by si mohl uložit nějaké téma do hlídaných témat a když by někdy v budoucnu někdo přispěl do toho témata, tak by se muto zobrazilo v nějakém seznamu.

Bylo by to dobré implentovat i na komentáře na webu. Taky by byla v pohodě funkce přidávnání článků/témat do oblíbených.

Taky mi tu dost chybí funkce prohledávání fóra, je tu už příliš příspěvků na manuální vyhledávání. Stačilo by to přidat do toho seznamu prohledávaných míst v pokročilém vyhledávání.

Co vy na to? :)

Plně souhlasím. Na poměrně vysokém místě v našem seznamu TO DO je předělat celé vyhledávání, které je v současnosti tak trochu nepraktické. Prohledávání komentářů a diskusního fóra by potom mělo být samozřejmostí.

Přimlouvala bych se přidat k tomu i vyhledávání v databázi uživatelů. Kdyby někdo chtěl někoho kontaktovat např. soukromou zprávou, musí si počkat na jeho čerstvý příspěvek.(Nebo jsem nějaký elegantní způsob vyhledávání přehlédla? )

Jak už řekl Marek, tak vyhledávání máme v současné době na vysokém místě, po pár maličkostech vlastně první :-). Myslím, že relevantní vyhledávání tu v současné době chybí nejvíc. Na prohledávání fóra se v novém vyhledávání také myslí.

Funkci pro sledování témat,komentářů mám na ToDo seznamu už dlouho, ale ještě jsem se k ní nedostal :oops: a obávám se, že v nejbližší době nedostanu. V současné době má můj ToDo list vlastnost asi 1:4 – to znamená, že pokaždé, když po probděné noci odškrtnu jednu položku z ToDo listu, tak si do něj zapíšu další 4 nové. :-) Je to časově náročné a některé musí mít vyšší prioritu.

Vyhledávání uživatelů tu také chybí. Žádný efektivní způsob zatím neexistuje. Jen bych doporučil si uživatele přidávat do kontaktů.

Můžete mi poradit, prosím, jak se to dělá? Nepřišla jsem na to. Měla bych zájem si někoho zkontaktovat. Dě­kuji

Přidávání do kontaktů: stačí navštívit něčí profil a v pravém sloupci v Možnostech je položka „přidat uživatele“

To Petr Hudík:
Za všechny uživatele přeji spoustu příjemně probděných nocí. :-)

Kontakt se povedl, také děkuji a přeji hodně energie a síly.

Brain: jen ať taky hezky odpočívá, ať nám dlouho vydrží. :-)

njn, uživatelé jsou bezohledná pakáž !
:-)

Marek & Petr:
budu se těšit, díky. :)

Když už jsme u toho ‚Sledování témat‘ myslím, že by bylo vhodné připravit podklady, jak má daná funkce vypadat.

Zadání:
možnost sledovat komentáře a témata na fóru. Zobrazit výpis sledovaných témat (a komentářů), být informován o nových příspěvích a možnost je opět přestat sledovat.

To zní jednoduše, ale abych to mohl realizovat potřebuju trochu bližší informace, proto to rozpitvám do podrobností

Začít sledovat téma na fóru:
pokud si zobrazím určité téma, tak by dole přibyl odkaz „Sledovat téma“, pokud na něj kliknu přidá se mezi sledovaná.

Ukončit sledovat téma na fóru:
pokud si zobrazíme určité téma, které už sledujeme, tak náš odaz se změní na „Přestat sledovat téma“

A teďka jednoduchá otázka? co budeme s naším seznamem sledovaných témat dělat :?:

Výpis sledovaných témat:
Jak se na náš výpis sledovaných témat dostaneme? Nejspíš bych to viděl na odkaz na svém profilu nebo odkaz u odkazu pro přidání / ubírání témat.

Jak má výpis sledovaných témat vypadat:
Určitě bych vypsal dva seznamy odděleně – jeden pro sledování témat a druhý pro sledování komentářů. A jakým způsobem se budou témat/komentáře řadit? asi od nejnovějších po nejstarších.
A jak má ten výpis sledovaných témat vypadat? Představoval bych si to jako jednoduchý odkazů, které povedou na dané téma nebo články, ve kterých přibyly komentáře…

Tak jsem se nějak rozepsal, ale takto nějak by to mohlo vypadat… ale můžem vypdat cokoliv jiného – stačí napsat :-)

Díky za každou reakci…

To, co píšete se mi všechno líbí.
Nešlo by ještě nějak oddělit již přečtené příspěvky v jednom tématu? (odpozorováno z jiných diskusních fór).
Abych v určitém tématu s jistotou věděla, od kterého příspěvku jsem to nečetla (jakákoliv značka, linka, barva apod.).

Mě se to také líbí, protože musím přiznat, že část mého učení zabere prohlížení webu, nových otázek, reakcí apod. Tak se začtu, že čas utíká. Přivítala bych možnost a přimlouvám se, aby témata ve fóru i komentáře k článkům, kam jsem přispěla byly možné nasměrovat na profil.Pravda, někdy pozapomenu, kam jsem příspěvek napsala a pak hledám a hledám… Zajímají mne reakce a mít pohromadě témata, která mne zajímají by byla velká úspora času. Obzvláště u komentářů k článkům, protože těch je tady mnoho /díky za ně/. A nakonec, každého přece jen zajímá něco jiného, já určitě nebudu komentovat články pro advanced, že jo.Řazení se mi líbí tak jak je na fóru, nejnovější na začátku a líbí se mi i označení, že téma obsahuje nový příspěvek. Ušetří to klikání, mrknu a vím, že to mám otevřít. Nevím, jestli by to šlo i u komentářů, někdy jsou u článku dva příspěvky a někdy je jich fůra, viz soutěž o DVD. V každém případě se na změnu těším.

Ještě mne teď napadá, že já mám těch zájmů dost a nevím, jak by se to všechno na profil vešlo. Čtu si i okruhy, kam jsem nepřispěla, ale téma mě zajímá. To by asi můj profil byl přehlcený, ne? Udělat rubriku tam, kde je na profilu počet příspěvků atd, na to kliknout a měla bych ty příspěvky seřazené jako u testů. A ty ostatní, které mě zajímají, ale nepřispěla jsem tam, ty bych nemusela mít na profilu, ale něco jako „Přidej do oblíbených“ /tak nějak je to u různých her,/ a ukázaly by se mi jenom ty mnou vybrané.No, nevím jestli jsem to jenom nezamotala, programování nerozumím a neznám možnosti, ale Vy to nějak vymyslíte. Držím Vám palce.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.