No super, budu soutěžit jak blázen :--)
Komentáře k článku: FRIENDS: Soutěž o seriál Přátelé na DVD
No super, budu soutěžit jak blázen :--)
To já budu soutěžit taky, ať už je 8. května.
Re:
Asi budete muset někoho přesvědčit, aby vám to na netu ten den opsal. Schválně jsem první den soutěže stanovil na státní svátek.
Re:
Asi budete muset někoho přesvědčit, aby vám to na netu ten den opsal. Schválně jsem první den soutěže stanovil na státní svátek.
Re: Re:
Kdo budete chtít, tak vám klidně pošlu otázky, které nestihnete. Případně je trochu poupravím.
Kdo budete chtít, tak vám klidně pošlu otázky, které nestihnete. Případně je trochu poupravím.
Re: Re: Re:
Dobrý způsob, jak vyřadit protihráče.
Friends je můj naprosto nejoblíbenější seriál..to je velký důvod se zaregistrovat. Navštěvuji tyto výborné stránky pravidelně, ale tato DVD prostě musím mít. ( A Gilmorova ukecaná děvčata by nebyla špatná náhražka:)) Tak se těším. Přeji hodně dalšího elánu v tvoření těchto velmi zajímavých stránek.
The O.C.
Neplánujete ještě nějakou soutěž s The O.C. ?? je to můj nejoblíbenější seriál a jak koukám tak sem zrovna nestih soutěž o první sérii
The O.C.
Neplánujete ještě nějakou soutěž s The O.C. ?? je to můj nejoblíbenější seriál a jak koukám tak sem zrovna nestih soutěž o první sérii
Re: The O.C.
Pro velký úspěch bychom ji zopakovat mohli, to je fakt.
Re: The O.C.
Pro velký úspěch bychom ji zopakovat mohli, to je fakt.
Re: Re: The O.C.
tak to je OK
Re:
Komu se líbí Friends (Je někdo komu ne?=)), doporučuju si sehnat seriál How I Met Your Mother. Je to sice o něčem úplně jiném, ale sranda stejná… Prostě výborný!
Wooow tady se někdo zbavoval Gilmorek? to jsem o něco přišla
Wooow tady se někdo zbavoval Gilmorek? to jsem o něco přišla
Re:
Nene, nezbavoval. Soutěž s Gilmore Girls bude v červnu.
Re:
Nene, nezbavoval. Soutěž s Gilmore Girls bude v červnu.
Tak to jo,..no sedmou řadu v aj už mám (o:
Skusila bych ty Friends, ale zrovna odjíždím do UK
Tak jdeme na to.
Otázka je na postavy filmu, nebo na herce?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.