3.otázka
Mě chybí třetí, prosím, nemohl byste mi ji někdo poslat? Tatianan@seznam.cz
Komentáře k článku: FRIENDS: Soutěž o seriál Přátelé na DVD
3.otázka
Mě chybí třetí, prosím, nemohl byste mi ji někdo poslat? Tatianan@seznam.cz
2. otázka
Také jsem nestihla 2. otázku, takže pokud měl někdo zájem vyměnit jí za tu první, ať písne.
Re: 2. otázka
Ahoj,klidně s tebou vyměním 2,3,4 otázku za znění té první. Musíš mi ale napsat emal!!! Díky Janelow
jééé
já nestihla včerejší otázku- byla jsem na PZ… to mě mrzí… proč tu nemáte brečícího smajlíka?
jééé
já nestihla včerejší otázku- byla jsem na PZ… to mě mrzí… proč tu nemáte brečícího smajlíka?
Re: jééé
třeba ještě nemusíte brečet…
Chci se zeptat budu potřebovat původní znění otázek? Píšu si totiž
pouze rovnou přímo odpovědi na otázky.Budete chtít odpověď celou větou,
nebo bude stačit třeba jednoslovná?
děkuji
Chci se zeptat budu potřebovat původní znění otázek? Píšu si totiž pouze rovnou přímo odpovědi na otázky.Budete chtít odpověď celou větou, nebo bude stačit třeba jednoslovná?
děkuji
Re:
Zadání otázek potřebovat nebudete. Tam, kde jde odpovědět jedním, dvěma slovy, odpovídejte prostě jedním, dvěma slovy. Prostě krátkou a jednoznačnou odpověď. Žádné ‚okecávání‘ není potřeba, pokud tak nebude otázka přímo zadaná, že máte něco ‚okecat‘.
Pátá otázka je těžká..
Prosim „competition“ ,postradam 4. : .zaslu taky komukoliv 1–3,5 >dikes
Pátá otázka je těžká..
Re:
Ale není, stačí si na internetu najít jakýkoliv přehled epizod a máte to…
Re:
Ale není, stačí si na internetu najít jakýkoliv přehled epizod a máte to…
Re: Re:
Dík za nápovědu, dost jsem tápala …
2. a 3.otázka
Dobrý den, bohužel jsem propásla 2. a 3. otázku. Nebyl by někdo tak hodný a prozradil mi jejich znění, musela jsem odcestovat? Vyměním za kterékoliv jiné (už mi snad do konce soutěže neuteče ani jedna). Děkuji
pátá otazka
no joa le nektere epizody maji to 3. slovo jine, tak tam mam vrazit to ktere je nevickrat???
pátá otazka
no joa le nektere epizody maji to 3. slovo jine, tak tam mam vrazit to ktere je nevickrat???
Re: pátá otazka
Ano, to nejčastější.
soutěž
Ráda bych také soutěžila, stránky jsem objevila teprve ted, jsou super. Ale jelikož je znám od tedka, tak nemám ty předešlý otázky, je možný je někde získat?
Re: Re: jééé
pravda:) … našla se tu dobrá duše, která vyměnila:)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.