Re:
Jeho písničky jsem už slyšel asi v deseti různých seriálech. Dokonce v Prison Break ve druhý seóně taky jedna hrála…
Komentáře k článku: 2. Hitparáda HFE - konec hlasování
Re:
Jeho písničky jsem už slyšel asi v deseti různých seriálech. Dokonce v Prison Break ve druhý seóně taky jedna hrála…
Re:
Re: Re:
Já vím, neboj DObrej borec
Taky jsem odeslal, Kevin Max a Josh Ryan se mi líbí nejvíc. ;)
Já myslel, že to budou hodně neznámé písničky, ale podle mého názoru jsou docela některé známé. Minimálně dvě písničky jsou například z The O. C. …
Já myslel, že to budou hodně neznámé písničky, ale podle mého názoru jsou docela některé známé. Minimálně dvě písničky jsou například z The O. C. …
Re:
Ano, Patrick park je z OC, Alexi Murdoch byl v několika seriálech, the 88 byli v O.C., One Tree Hill a dokonce fyzicky vystupovali v How I Met Your Mother… i další se objevili na soundtracku k různým filmům a seriálům.
Re:
přesně tak!
A jsou výherci
nebo se čeká na vyhodnocení písniček? Těšila jsem se, že
třeba vyhraju a po té napínavé soutěži o BH90210 jsem byla natěšená,
že ještě jedna soutěž je ale už je pár dní po ukončení a žádní
výherci? Nechci, aby se to bralo ve zlém, jen se ptám, jestli je vylosování
závislé na vyhodnocení tipů.
Já jsem si tuto soutěž a písničky (i jiné) dost užívala. Některé si
pouštím znovu a znovu. A už se těším na Vánoční nadílku. Ale stejně bych byla
zvědavá, kdo vyhrává.
Já už jsem taková.
A jsou výherci
nebo se čeká na vyhodnocení písniček? Těšila jsem se, že třeba vyhraju a po té napínavé soutěži o BH90210 jsem byla natěšená, že ještě jedna soutěž je ale už je pár dní po ukončení a žádní výherci? Nechci, aby se to bralo ve zlém, jen se ptám, jestli je vylosování závislé na vyhodnocení tipů.
Já jsem si tuto soutěž a písničky (i jiné) dost užívala. Některé si pouštím znovu a znovu. A už se těším na Vánoční nadílku. Ale stejně bych byla zvědavá, kdo vyhrává.
Já už jsem taková.
Re: A jsou výherci
A stejně. když tak dnes na webu všechny písničky poslouchám, nejvíc
se mi líbí „God Rest Ye Merry, Christmas“, ale ta je v sekci Christmas
Jen by mne zajímalo – gramaticky, co značí to Ye v názvu, s tím jsem
se nesetkala, ten název by se mohl přeložit jako Dobrý odpočinek tobě,
Marie?
No nic, jdu poslouchat dál. Mám 37 horečky a kašlu ale svoje stránky si
ujít nenechám.
Re: A jsou výherci
A stejně. když tak dnes na webu všechny písničky poslouchám, nejvíc se mi líbí „God Rest Ye Merry, Christmas“, ale ta je v sekci Christmas
Jen by mne zajímalo – gramaticky, co značí to Ye v názvu, s tím jsem se nesetkala, ten název by se mohl přeložit jako Dobrý odpočinek tobě, Marie?
No nic, jdu poslouchat dál. Mám 37 horečky a kašlu ale svoje stránky si ujít nenechám.
Re: Re: A jsou výherci
je to GOD REST YE MERRY GENTLEMEN.
Není to MARY (marie) ale MERRY (veselý)
Jinak o YE se píše v článku věnovaném archaické angličtině.
to jsem
to teda vymňoukla, špatně zadaný název a co se z toho narodilo!
ale nevadí, já se prokousávám, tušila jsem, že Ye je z archaické
angličtiny ale byla jsem líná se podívat,
Jak se dá upravit název písně,a vyjde z toho taková nádherná blbost. jen
doufám, že tuhle nádhernou písničku budete poslouchat dál a neodradí Vás
název, mimochodem jsem ješě nepřeluštila jak je to v Češtině, oproti
mému prvním překladu budu muset slevit. Ale jak je mým zvykem, dopátrám se
a nevzdám se!.
Porušila jsem svoje pravidlo a mrkla jsem na bublinku s překladem, hrozné, celý rok tuhle písničku poslouchám, v práci u svářečky mi zní Oh, tidings of comfort and joy – a pak se takhle ztrapním. Sorry.
Re:
A to si pořád říkám: " Jiřko, když posloucháš tyhle písničky, nechlastej to pivo!"
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.