Re: Re: Re: Re: možnost dvojí účasti
Ahá,děkuju. Zaskočilo mě totiž,že Bridge odebírám,ale o soutěži nevím…;o)
Komentáře k článku: Velká soutěž o studijní pobyt v UK!
Re: Re: Re: Re: možnost dvojí účasti
Ahá,děkuju. Zaskočilo mě totiž,že Bridge odebírám,ale o soutěži nevím…;o)
odpovědi
V jakém jazyce jsou přijímany odpovědi? I v češtině?
odpovědi
V jakém jazyce jsou přijímany odpovědi? I v češtině?
Re: odpovědi
Ano, vše je v češtině.
chtěla bych se zeptat jak to (v případě výhry)bude probíhat.Myslím zda tam bude nějaký Čech, který nás uvede do kurzu atd. anebo nám prostě dají výhru a starej se! Mockrát děkuji za odpověď
Dotaz
Chci se pls zeptat…vím,že nelze soutěžit víckrát z jedné adresy,ale může na férovku soutěžit víc osob z jedné rodiny?? Jsme doma dva,co chceme soutěžit a ještě dcera studuje v Brně…můžem všichni zkusit štěstí???
chtěla bych se zeptat jak to (v případě výhry)bude probíhat.Myslím zda tam bude nějaký Čech, který nás uvede do kurzu atd. anebo nám prostě dají výhru a starej se! Mockrát děkuji za odpověď
Re:
Určitě o Vás bude dobře postaráno. Podrobnosti o kurzu apod. neznám. V případě výhry Vás určitě z Cambridge University Press se vším seznámí podrobně.
Dotaz
Chci se pls zeptat…vím,že nelze soutěžit víckrát z jedné adresy,ale může na férovku soutěžit víc osob z jedné rodiny?? Jsme doma dva,co chceme soutěžit a ještě dcera studuje v Brně…můžem všichni zkusit štěstí???
Re: Dotaz
Ano, můžete. Každý pochopitelně musí úkoly vyplňovat sám.
zítra mám narozeniny…to by byl hezký dárek
??
A na odpovědi pak máme odpovídat anglicky nebo česky?
??
A na odpovědi pak máme odpovídat anglicky nebo česky?
Re: ??
Česky. Jak je v textu napsáno, soutěžící nemusí umět anglicky.
dotaz
první otázku jsem nestihla ale druhá už byla OK
To by byl krásnej dárek dvoutýdenní pobyt v UK Mám dotaz, vadí, že jsem nestihl první dvě otázky? A odpovědi chcete česky a nebo anglicky?
To by byl krásnej dárek dvoutýdenní pobyt v UK Mám dotaz, vadí, že jsem nestihl první dvě otázky? A odpovědi chcete česky a nebo anglicky?
Re:
Už je to tu několikrát napsané .
Príma soutěž, díky za ni!
Po prvních zveřejněných otázkách se ptám: Komu je soutěž určena? Žákům prvního stupně základních škol? Neměla by ta soutěž trochu pomoci soutěžícím získávat aktuální a zajímavé informace o UK?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.