Paráda
Tak to zní opravdu zajímavě. Zdá se, že budeme mít o jeden důvod víc, proč denně navštěvovat HFE web.
Komentáře k článku: Daily English Crumbs: Nová rubrika pro naše čtenáře
Paráda
Tak to zní opravdu zajímavě. Zdá se, že budeme mít o jeden důvod víc, proč denně navštěvovat HFE web.
jupí
už se moc těším, je pro mě důležité mít kontakt s angličtinou každý den a ne vždy se mi daří najít vhodné podklady pro studium
Super nápad.Už se moc těšim.
Rok plný překvapení
tak to je zase překvapení. Takže už tu budeme mít tři skvělé pravidelné autory článků. Každodenní aktivity – to je super – hlavně pro mne samouka. Jsem moc zvědavá a hlavně držím palce, ať se daří, nápady se hrnou, ať nám vydržíte a máte radost z ohlasů. Za sebe moc děkuji. (To se od HFE už vůbec neodlepím.).
Skvělý nápad, moc se těším. Děkuju.
už se těším
už se moc těším
Super
Zní to moc hezky, už se těším.
I já moc děkuji Doufám, že si tímto vrátím do AJ pravidelnost
Looks good
Moc se těším, po něčem takovém už dlouhou dobu toužím. Díky
Parádní nápad,každý den se mám na co těšit
Díky
Skvělý nápad! Máte i mou poklonu.
V dnešní době opravdu málo lidí se takhle „rozdává“…
Díky za tu energii a motivaci
díky za ohlasy
Já děkuji za ohlasy. Koukám, že jsem si vás pěkně natěšil, tak doufám, že vás nezklamu budu rád za reakce i pod jednotlivé články, protože na zpětné vazbě stojí jednak moje motivace a hlavně směr projektu jako takového (budu vědět, co vás nejvíce baví a nejvíce vám přináší. Pokud byste se někdo chtěl zapojit aktivně, budu jen rád. Nemusí jít o psaní článků, ale rád bych zařadit například také krátké komiksy, a ty je třeba nakreslit (což neumím
Bezva, taky se moc těším..
Děkuji
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.