Re: bezva
Tak to je jasne pustte manzelovi televizi a pockejte 5 minut, no nekdy budete muset vydrzet 10 minut .
Komentáře k článku: Soutěž o seriál THE BEAST na DVD
Re: bezva
Tak to je jasne pustte manzelovi televizi a pockejte 5 minut, no nekdy budete muset vydrzet 10 minut .
Tak první mám za sebou
Tak první už mám a těším se na zítra
Tak první mám za sebou
Tak první už mám a těším se na zítra
Re: Tak první mám za sebou
Zítra bude ještě tato, potom až se budou otázky měnit každý den.
otázka 1
no jo, to je ale pěkná zlomyslnost tahle otázka, já totiž nikdy nevím, jak se to správně vyslovuje, teď abych to někde konečně našla…
otázka 1
no jo, to je ale pěkná zlomyslnost tahle otázka, já totiž nikdy nevím, jak se to správně vyslovuje, teď abych to někde konečně našla…
Re: otázka 1
Jojo, přesně tak.
Re: otázka 1
Jojo, přesně tak.
Re: Re: otázka 1
A Marku, prosím Vás, soutěžím poprvé. Jak na tu výslovnost? Má se zapsat pomocí fonetické abexedz nebo nahrát jako audiosoubor?
Re: Re: otázka 1
A Marku, prosím Vás, soutěžím poprvé. Jak na tu výslovnost? Má se zapsat pomocí fonetické abexedz nebo nahrát jako audiosoubor?
Re: Re: Re: otázka 1
Napsat foneticky.
První otázka – brnkačka, hlavně, že tu nebude žádný havran, o ptáčcích toho vím už dost.
7th
muzu poprosit o napovedu k dnesni otazce. pokusil jsem se precist recenzi distributora, prolitnul jsem anglickou wikipedii a csfd.cz a nikde jsem se „to“ (abych neporusoval pravidla) nedozvedel
7th
muzu poprosit o napovedu k dnesni otazce. pokusil jsem se precist recenzi distributora, prolitnul jsem anglickou wikipedii a csfd.cz a nikde jsem se „to“ (abych neporusoval pravidla) nedozvedel
Re: 7th
No, já to třeba zkusil tipnout podle té wikipedie . Stačí 9 z 10 otázek správně, takže pokud se neobjeví nějaká další těžká otázka, tak by to i tak stačilo ;)
No, já to třeba zkusil tipnout podle té wikipedie . Stačí 9 z 10 otázek správně, takže pokud se neobjeví nějaká další těžká otázka, tak by to i tak stačilo ;)
diky,
projel jsem jeste jednou wikipedii a nejake zduvodneni vymyslel.
jeste jednou diky
diky,
projel jsem jeste jednou wikipedii a nejake zduvodneni vymyslel.jeste jednou diky
Re: Re: 7th
A jeje, to jsem vámto zavařil… no, budu v hodnocení této otázky hodně tolerantní.
Pochvala
Pěkná soutěž, otázky byly vcelku jednoduché, těším se na další …
Tak posláno, ale mně některé otázky daly dobře zabrat, jinak ano,
některé byly přímo parádní. Ztvrdla jsem opět asi dvě hodiny na
youtube.
Byl to krásný chlap.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.