Help for English

Finále velké seriálové soutěže 2010

Komentáře k článku: Finále velké seriálové soutěže 2010

:D

„Listen“…no já padnu :D

Jendo – Congratulations !

Děkuji vám. Nevěřím vlastním uším :-D .Na konci jsem zvědav, kolik nás bylo.Poprvé jsem něco vyhrál :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od jenda176 vložený před 14 lety

Děkuji vám. Nevěřím vlastním uším :-D .Na konci jsem zvědav, kolik nás bylo.Poprvé jsem něco vyhrál :-D

Re:

gratulujem!! :)
inak perfektná animácia… velmi napínavé :D

prosím – dnešní odpověď máme psát v angličtině?

Re:

Taky moc gratuluji :))

Odkaz na příspěvek Příspěvek od rea vložený před 14 lety

prosím – dnešní odpověď máme psát v angličtině?

Re:

nemusíte, dnes je to jen pro zajímavost.

Jendo – gratuluji! Taky jsem se tentokrát strefila do seriálu – bohužel opět marně :-) Ale animace opět super!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 14 lety

Re:

nemusíte, dnes je to jen pro zajímavost.

Re: Re:

aha, a nevadí, když jsem to už poslala v angličtině, nebo mám poslat znovu? :)

Ještě jednou děkuji za gratulace. :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od rea vložený před 14 lety

aha, a nevadí, když jsem to už poslala v angličtině, nebo mám poslat znovu? :)

Re: Re: Re:

ne, samozřejmě že nevadí.

Opět jsem trefil seriál, už asi potřetí, a opět nic… :-( Třeba to vyjde úplně nakonec… :-D

gratulujem

gratulujem dalsiemu vyhercovi … ta animacia ma vazne pobavila :-D … inak zatial som sa stale trafila do serialu … len skoro nikdy do toho spravneho dna :-D … ale psychologicky som si myslela ze friend-i budu az ako posledni! :-)

Blahopřeji Markl :-D . Dokonalá animace. Vymyslet na každý den něco nového dá práci. 8-)

Blahopřeji Markl :-D . Dokonalá animace. Vymyslet na každý den něco nového dá práci. 8-)

Re:

Naštvalo mě, že ani jeden seriál nemá v sobě písmeno ‚L‘… :-) Aspoň to měl MarkL napínavější, když se zdálo, že seriál vyhrál nějakej Mark. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 14 lety

Re:

Naštvalo mě, že ani jeden seriál nemá v sobě písmeno ‚L‘… :-) Aspoň to měl MarkL napínavější, když se zdálo, že seriál vyhrál nějakej Mark. :-)

Ale i tak to bylo super. Jsem zvědav zítra :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.