Help for English

Vyhodnocení soutěže o sadu pro přípravu na FCE

Komentáře k článku: Vyhodnocení soutěže o sadu pro přípravu na FCE

I když už FCE mám, stejně se zúčastním. Baví mě to a myslím, že se ty knížky mohou hodit i těm, kdo už mají zkoušky za sebou. Já teda mám co oprašovat – FCE jsem dělala před 3 lety, pak jsem chvilku doučovala aj. Jenže teď jsem z toho skoro na 2 roky vypadla (mám baby:-) ) Když jsem si před týdnem myslela, jak v pohodě budu mluvit na pohovoru, protože speaking byl moje silná stránka, málem jsem se hanbou propadla a nejradši bych certifikát poslala zpátky do Anglie :-(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Filip Waldhans vložený před 14 lety

Zajimalo by mě kolik se zůčastní lidí. Škoda že jsem tak línej něco pro to udělat.:)

Re:

Také by bylo zajímavé vědět, kolik lidí se zúčastní :))

Super výhra. Knížky jsou opravdu praktické – měla jsem je půjčené všechny a doma by se rozhodně hodily :-)

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví Neregistrovaný uživatel
Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 14 lety

Re:

Angličtina je tam samozřejmě povolena, stejně jako u názvů knih či zkoušek apod. :-)

Re: Re:

To je dobrý vědět, už jsem chtěl názvy těch zkoušek překládat. :0)

tak toto je presne co potrebujem :-D Skusky FCE ma cakaju v juni.V otazke 2 to maju byt asi ceske mesta vsak?

Paráda

Další parádní soutěž s výbornou výhrou. Navíc tato výhra by mě jistě konenčně namotivovala k tomu, abych se na FCE vrhnul…

Soutěž

Tak snad vyhraju maila jsem již poslal akorát jsem zapomněl to několikanásobné odentrování snad to nebude tak vadit.
Ještě jsem nic nevyhrál tak snad vyhraju !! :))přestože mám pořád smůlu

Odpovědi poslány, a to se mi poprvé seknul počítač, takže jsem mohla všechno psát znovu :shock:

ninque

prosim Vás, co je to ISBN kód?

Odpovědi odeslány, potrápila mě otázka číslo 6, ale snad jsem dohledala ty správné. :shock:

Odkaz na příspěvek Příspěvek od ninque vložený před 14 lety

ninque

prosim Vás, co je to ISBN kód?

Re: ninque

Každá kniha má tento kód, najdeš ho u čárového kódu na obálce knihy. Pokud hledáš na internetu, tak je hned pod názvem knihy.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kate007 vložený před 14 lety

Re: ninque

Každá kniha má tento kód, najdeš ho u čárového kódu na obálce knihy. Pokud hledáš na internetu, tak je hned pod názvem knihy.

Re: Re: ninque

díky za odpověď ale stejně jsem to číslo nikde nenašla..:(

DaneGis

taky vůbec nevim kde je to číslo napsaný…:(
a pod názvem knihy jsem ho nikde nenašla

Odkaz na příspěvek Příspěvek od DaneGis vložený před 14 lety

DaneGis

taky vůbec nevim kde je to číslo napsaný…:(
a pod názvem knihy jsem ho nikde nenašla

kde se skrývá ISBN? nic moc složitého, vážně

když si na EBooks rozkliknete název knihy, objeví se její popis a pod názvem najdete i to ISBN. chce to kliknout přímo na tu knihu. víc neporadím:-)

Re: kde se skrývá ISBN? nic moc složitého, vážně

tak viac uz sa ani poradit nedalo:)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.