Jedna soutěž akorát skončila a hned je tady další. Super!
Komentáře k článku: Vyhodnocení soutěže o sadu pro přípravu na FCE
Jedna soutěž akorát skončila a hned je tady další. Super!
Hurá, další soutěž! Knížky nemám, určitě by se některá hodila. Díky moc
Zrovna o koupi téhle sady jsem uvažovala, třeba to nakonec ani nebude potřeba
Užitečná výhra. Do soutěže se zapojím. Knihy by se mi určite hodily.
CAE
Bylo by fajn, kdyby časem byla podobná soutěž i pro materiály připravující na CAE (tentokrát třeba vyžadující odpovědi v angličtině).
Malý dotaz. Názvy jednotlivých částí zkoušky FCE musí být také česky – nebo je „angličtina povolena?“ Díky.
Skoro mě mrzí, že mám FCE za sebou Chválím a děkuji sponzorovi i přesto, že se nezúčastním.
velmi lákavé pro ty, kteří o fce teprve uvažují!!! určitě dobré materiály
Jé, tak do toho jdu! Doufám, že hodně z vás už tuhle zkoušku má, takže bude menší konkurence
Po soutěži Bones cítím určitou závislost na HFE. Nemohu tedy jinak, než soutěžit znovu. Třeba to tentokrát vyjde.
Jdu do toho
Malý dotaz. Názvy jednotlivých částí zkoušky FCE musí být také česky – nebo je „angličtina povolena?“ Díky.
Re:
Angličtina je tam samozřejmě povolena, stejně jako u názvů knih či zkoušek apod.
Zajimalo by mě kolik se zůčastní lidí. Škoda že jsem tak línej něco pro to udělat.:)
Zajimalo by mě kolik se zůčastní lidí. Škoda že jsem tak línej něco pro to udělat.:)
Re:
Na konci každé soutěže dáváme info o počtu soutěžících.
Nejspíš se zase zúčastním, otázky nevypadají zas tak složitě a výhra je rozhodně lákavá
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.