Fíha, gratuluji výhercům. =)
Komentáře k článku: Vyhodnocení soutěže o seriál BONES
Fíha, gratuluji výhercům. =)
Congratulations
Přeji výhercům hodně pokroků v Angličtině.
Gratuluji
Gratulace výhercům a obrovské poděkování pořadatelům i sponzorům. Těším se na další soutěž. Díky
Moc blahopreji vyhercum. Stejne jsme si to ale uzili i my ostatni, takze se budu tesit na dalsi souteze.
Gratuluji výherkyním Tuhle soutěž jsem si hodně užila, takže panu Vítovi moc děkuji. Jsem hlavně ráda, že jsem se dostala do losování, málem jsem výsledky nestihla poslat Těším se na další soutěžě i články.
Gratuluji výherkyním Tuhle soutěž jsem si hodně užila, takže panu Vítovi moc děkuji. Jsem hlavně ráda, že jsem se dostala do losování, málem jsem výsledky nestihla poslat Těším se na další soutěžě i články.
Re:
Dvě minuty do půlnoci…
Gratuluji!
What a pity. Ale byla to nejkrásnější a nejzábavnější soutěž, jaké jsem se zúčastnila. Moc gratuluji.
congratulations!
Gratulko vitazkam
Gratuluju, užijte si to. Díky za super soutěž.
Gratuluji !
Další skvělá soutěž!
A už teď se těším na další skvělou soutěž…:-)
Gratulace
Gratuluji výherkyním a pozor na zaskočení kosti při hltání seriálu. Velké poděkování za krásnou hru.
Gratulujem Anete ! Víťazmi
sme aj tak všetci, kto sme našli a vyhrabali kostičky a zažili
pritom kopec zábavy.
Gratuluji výherkyním, Aneta asi dneska neusne. Byla to skvělá soutěž. A gratuluji všem, kteří našli 10. kost. Já to štěstí neměla.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.