Přidávám se ke gratulacím a také děkuji za zajímavou soutěž. Opravdu mě to bavilo a už se těším na něco dalšího.
Komentáře k článku: Vyhodnocení soutěže o seriál BONES
Přidávám se ke gratulacím a také děkuji za zajímavou soutěž. Opravdu mě to bavilo a už se těším na něco dalšího.
Výborná soutěž, děkuji, výhercům gratuluji
Moc gratuluji výherkyním, doufám, že si seriál užijí
Soutěž byla opravdu úžasná
Suprová soutěž, báječné úkoly… Tahle soutěž mě bavila zatím nejvíc Jinak moc gratuluji k výhře!!
Blahopřeji k výhrám, všem účastníkům k nalezení správného počtu kostiček a těším se na další soutěže
A já jsem tak věřila… Ne, vážně – taky moc gratuluji a těším se na další soutěže.
Přidávám velké gratulace oběma vítězkám a přeji, aby si výhru
pěkně užily
Také děkuji za skvělou a moc chytlavou soutěž, která mě donutila hledat
všech 10 kostiček, přestože celou tuto sadu mám již doma
Gratuluju k výhrám =) A já zase nic nevyhrála… no co, třeba se zadaří příště (:
Také se přidávám ke gratulacím a děkuju za velice zajímavou a zábavnou hru
Gratuluji
gratulujem
nie len vyhercom ale vsetkym 103 ucastnikom … ja som zial prvykrat nedobrovolne vypadla zo sutaze … asi som slabo hladala … ale aj tak si myslim ze najlepsia sutaz aka tu bola … markovi nezavidim latku ktoru si nou nasadil
Také gratuluji, myslím si, že tahle výhra je opravdu zasloužená. Díky za zpestření krásných 10ti dnů a opravdu budu vyhlížet další soutěže. Ale na kostičky nezapomenu. Byla to opravdu zábava.
Gratuluji vitězům a za za soutěž moc děkuji. Bylo to skvělé.
Pekna soutez, diky. Hledani kosti me chytlo. Soutez mela pouze jednu vadu – ze jsem nevyhral. Kazdopadne se tesim na dalsi. Gratuluji vyherkynim.
Blahopřeji k výhrám. A už se těším, co si na nás příště Marek vymyslí .
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.