paráda
znal jsem maximálně „otherwise“, ten zbytek si tedy zkusím nacpat do hlavy
Komentáře k článku: Přípona -WISE
paráda
znal jsem maximálně „otherwise“, ten zbytek si tedy zkusím nacpat do hlavy
díky
Díky za super článek, na to s těma příponama jsem už narazila a docela marně jsem nad tím hloubala – konečně je mi to jasný. Ještě jednou díky.
Skvělý článek díky. Otázka k použítí CONCERNING, lze nahradit REGARDING? Existuje rozdíl mezi with regard to a with respect to? Nedávno jsem na to narazil v jednom CPE testu, kde byly obě možnosti u jedné odpovědi, ale správně bylo jen with regard to. Děkuji.
concerning a regarding jsou synonyma.
With regard to a with respect to dle mě taky.
AS FOR
Dobry den. Pisete, ze CONCERNING, IN TERMS OF jsou formalni. WISE je neformalni. A co takove „AS FOR“? Ja osobne hodne pouzivam toto slovo pro „co se tyce“. Jsou v tomto pripade nejaka specialni pravidla uziti?
AS FOR
Dobry den. Pisete, ze CONCERNING, IN TERMS OF jsou formalni. WISE je neformalni. A co takove „AS FOR“? Ja osobne hodne pouzivam toto slovo pro „co se tyce“. Jsou v tomto pripade nejaka specialni pravidla uziti?
Re: AS FOR
AS for je poměrně neutrální, lze ho použít v eseji i v hovoru.
Dekuji za clanek. Zajimalo by mne, jak je nejlepsi rici, ze ma dite kozi nohy (boty naopak). You have your shoes …
Dekuji za clanek. Zajimalo by mne, jak je nejlepsi rici, ze ma dite kozi nohy (boty naopak). You have your shoes …
- on the wrong way ?
- in a wrong way ?
- otherwise ?
- goatfeet by byl asi cechismus, ze
He had his shoes on the wrong feet.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.