Díky za pobavení a ponaučení. Jen v 6. větě je překlep: Many people also knows two of his plays.
Komentáře k článku: Days, Months and Seasons Trivia
Díky za pobavení a ponaučení. Jen v 6. větě je překlep: Many people also knows two of his plays.
Re:
Díky. Překlepy prosím příště soukr. zprávou.
Skvělý test
hned po ránu jsem se skvěle pobavila a jsem moc zvědavá s čím nás překvapíte příště
krize…:)
Se svojí zálibou v dějinách zahrnující vystudování historického oboru si celý život sebejistě myslím, že byl v NY „černý pátek“… nechápu, jak je to možný:))
Se svojí zálibou v dějinách zahrnující vystudování historického oboru si celý život sebejistě myslím, že byl v NY „černý pátek“… nechápu, jak je to možný:))
Re: krize…:)
Tohle si pamatuju z přednášek z historie – v USA to bylo ve čtvrtek, následky přišly do Evropy v pátek, proto my Evropané známe ‚Černý pátek‘.
Ot. č. 4
K tomuto tématu doporučuji film „(500) Days of Summer“, kde je hlavní postavou dívka Summer a ke konci se objeví i Autumn:)
Black Friday v USA meli taky, ale v roce 1869.
Já jsem dal za „měsíční“ ženské jsmeno July, ale po dohledání jsem zjistil, že je spíše jen okrajové.
Taky to mám zafixované jako Černý Pátek
Já jsem dal za „měsíční“ ženské jsmeno July, ale po dohledání jsem zjistil, že je spíše jen okrajové.
Re:
Včera jsem našla na netu herečku, která se jmenuje January. V Americe se zjevně při dávání jmen meze fantazii nekladou…
Re:
Včera jsem našla na netu herečku, která se jmenuje January. V Americe se zjevně při dávání jmen meze fantazii nekladou…
Re: Re:
Přesně tak, nekladou. Klidně se někdo může jmenovat Winter nebo December. Běžné to ale není.
Super test. Člověk se nad tím musí opravdu zamyslet.
Re: Re:
Přesně tak, nekladou. Klidně se někdo může jmenovat Winter nebo December. Běžné to ale není.
Traduje se, že v ČSR v padesátých letech pojmenovala jedna matka svou dceru “Pětiletka Šestiletá”, takže ono tohle bylo i u nás.
Tohle si pamatuju z přednášek z historie – v USA to bylo ve čtvrtek, následky přišly do Evropy v pátek, proto my Evropané známe ‚Černý pátek‘.
Pozor na časový posun. Keď je v USA štvrtok, u nás je už piatok. Takže možno to bolo aj tým.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.