Ahoj. Chci se zeptat, zda je někde na HFE článek pojednávající o pozici příslovcích ve větě. Mám nastudovaný článek o příslovci HARDLY, ale nic dalšího jsem nenašel. Případně bych se chtěl pánů autorů zeptat, zda se takový článek neplánuje. Díky.
Ahoj. Chci se zeptat, zda je někde na HFE článek pojednávající o pozici příslovcích ve větě. Mám nastudovaný článek o příslovci HARDLY, ale nic dalšího jsem nenašel. Případně bych se chtěl pánů autorů zeptat, zda se takový článek neplánuje. Díky.
Zkuste tento článek o slovosledu: 2006081501. Myslím, že příště můžete dotaz podobného typu napsat do již založného vlákna Článek na přání.
Zkuste tento článek o slovosledu: 2006081501. Myslím, že příště můžete dotaz podobného typu napsat do již založného vlákna Článek na přání.
Děkuji za odpověď. Zmíněné rubriky jsem si nevšiml.
She was prettily dressed ? nebo dressed pretilly? …a PROČ, MŮŽE MI NĚKDO ŘÍCT polopatick??? PROSÍM. čLÁNEK O svompt NEPOMOHL
SHE WAS DRESSED NICELY. Příslovečné určení způsobu je na konci. Ale i druhá varianta je ok.
NO, KOUKÁM, ŽE UČEBNICE OD GRADY PŘELOŽENÁ Z NĚMČINY ASI NEBUDE TAKOVÁ PECKA, JAK JSEM SI MYSLELA …mají tam spoustu chyb…A PĚKNĚ MATOU Nemáte zkušenost s učebnicí od Diane Hall MY GRAMMAR LAB?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.