Help for English

BACK TO SCHOOL with us!

Komentáře k článku: BACK TO SCHOOL with us!

Krásný den a hodně sil v novém školním roce! Jste skvělí. Díky :-)

Môžem využiť akciu na predplatné, keď mi vyprší až v novembri? Bude sa mi počítať od ukončenia starého predplatného?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od luxel vložený před 10 lety

Môžem využiť akciu na predplatné, keď mi vyprší až v novembri? Bude sa mi počítať od ukončenia starého predplatného?

Předplatné se vždy přičítá ke stávajícímu. Tedy pokud si objednáte nyní, bude Vaše stávající předplatné prodlouženo o 365 dní. Ani o jeden den nepřijdete.

Přeji další úspěšný školní rok!

Děkuji za váš program English Me! Využila jsem slevy a po zaplacení kartou byl program okamžitě k mání, bez prodlevy. Už si “jedu” můj první výukový plán.

Děkuji za English Me. Po otestování jsem koupila licenci pro sebe i pro dceru, i když je o několik úrovní výš než já. Přesto usoudila, že i pro ni je program přínosem.

Dobrý deň,

Mám záujem si predplatiť English Me. Bývam na Slovensku a mám slovenský účet. Môžem si preplatiť English Me aj zo Slovenska.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Ing. Tomáš Smutný vložený před 10 lety

Dobrý deň,

Mám záujem si predplatiť English Me. Bývam na Slovensku a mám slovenský účet. Môžem si preplatiť English Me aj zo Slovenska.

Dobrý den,

určitě, platbu můžete provést buď instantně kreditní kartou a nebo bankovním převodem v eurech na slovenský účet. Veškeré instrukce naleznete přímo v English Me při objednání…

V případě dotazů prosím napište.

Marek Vít

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.