Ahojky všichni. Prosím, jak vyjádřit , že stále to platí ve smyslu, něco jsem říkala /tvrdila a to “stále platí”. Díky moc
Ahojky všichni. Prosím, jak vyjádřit , že stále to platí ve smyslu, něco jsem říkala /tvrdila a to “stále platí”. Díky moc
It still stands or it is still valid.
My offer, invitation, still stands.
Nebo taky holds.
OK. Díky moc Josefovi a Boffin. Holds jsem taky “trefila”
To je Váše oblíbená věta
http://www.helpforenglish.cz/…285-plati-to
to swimmer: nějak jsem nepochopila, proč je moje oblíbená. díky za odkaz, ale to není můj dotaz.
Vaše v množném čísle. Jakože se tu na to ptá hodně lidí.
OK
to swimmer: nějak jsem nepochopila, proč je moje oblíbená. díky za odkaz, ale to není můj dotaz.
Ne ne, myslel jsem to tak, že jste se na velmi podobné ptala, když se mrkněte na odkazy od Boffina v tom dotazu.. Mně se totiž často stává, že něco pochopím a zase zapomenu a furt dokola:-).
Jo,jo, swimmer. Máte pravdu. Pořád dokola. A to jsem si myslela, že mám sklerozu jenom já. Díky za útěchu
Jo,jo, swimmer. Máte pravdu. Pořád dokola. A to jsem si myslela, že mám sklerozu jenom já. Díky za útěchu
presne
Nejhorší je, že něčemu rozumím, i to dokážu vysvětlit do podrobností, pak to chvilku nepoužívám a buch. Hlavně se mi to stává, když mluvím z rodilým mluvčím, protože ten ví všechno mnohem lépe a lusknutím prstu. Nezbývá než konstatovat JOIN THE CLUB.
OK jsem tam. Rod. mluvčí jsou naše “skáza” všechno ví nejlíp a ještě se to nemusí učit. Ale zase většinou mají pochopení pro naše,někdy fakt “krásný”, věty.. Mluvím a v momentě se slyším, jak to říkám děsně. Proto radši píšu. Mám na to čas.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.