Úvodem – web je to vynikající, nevím jestli někdo narazil na něco lepšího – já ne. Příspěvky jsou psaná srozumitelně, nápad se zdůvodněním špatných odpovědí v testech skvělý. Ale přiznám se, že v tom množství materiálu mám problém, že trošku ztrácím orientaci. Potřeboval bych poradit, jak systematicky postupovat s jeho studiem. Jsem více méně začátečník (to co znám si určitě zaslouží přinejmenším zopakování), a podle mně náhodný výběr článků není to nejlepší. Přemýšlel jsem postupovat podle data přídávání příspěvků, ale ani to se mně nezdá. Možná někdo nějakou metodu už vyzkoušel a dokáže doporučit. Myslím, že by takovou „interaktivní“ učebnici (třeba seznam s odkazy na jednotlivé články), která by se postupně procházela uvítalo víc čtenářů. Ale rozumím tomu, že zpracování nějakého takového návodu by nebylo jednoduché a já bych nechtěl aby tento příspěvek vypadal jako nespokojenost z webem nebo prací jeho tvůrců. Důvodem je pouze bezradnost jak postupně konzumovat ze „stolu plného dobrot“ a věci důležité neopomenout. Ale i když žádný návod nebude, dík za spoustu úsilí, které nepochybně zřízení a aktualizace tohoto webu vyžaduje, si všichni kteří jsou kolem něj zaslouží.