njn asi se to budu muset naučit dřív než se to tu oběví ale moc díky
njn asi se to budu muset naučit dřív než se to tu oběví ale moc díky
Nešlo by udělat,abych v profilu u mých vyhodnocených testů, našla i v čem jsem udělala chyby? Pomohlo by mi to víc než jen procenta. Díky moc!
Všechno by šlo, ale je velmi málo času. Na řešení tohoto problému ale pracujeme… až to bude, dáme o tom vědět.
Pridal bych se k nazoru justttiny, chybi mi ve vyhodnocenych testech moznost vratit se ke starym chybam, mozna by mel vest ke kazdemu proslemu testu jen jeden odkaz a v nem by se mohla nachazet historie mych vysledku s moznosti sledovat improvement nebo alespon posledni hodnoceni onoho testu..
Líbilo by sem my kdybych si mohl v anketách,kde už jsem hlasoval např.u věku,si mohl měnit odeslané odpovědi(jsem ve skup.10–15,ale za rok to bude 16–25)
Přál bych si mít v Profilu možnost přidat si svůj titulek (na trvalo a aby byl vždy zobrazen vedle nebo pod mou reg. přezdívkou a to v uvozovkách)
Myslím, že není potřeba, aby člověk své hlasování v anketě měnil. Jsou to víceméně jednorázové informace, které nás zajímají. Určitě po čase anketu budeme opakovat, protože nás bude zajímat, do jaké míry se věkové spektrum mění, ale kvůli tomu je možná trochu zbytečná práce.
Co se toho ‚titulku‘ týče, asi tomu úplně nerozumím. Jaký titulek chcete mít před jménem?
Ahoj, jsem tu nová a teprve se učím orientovat. I v komunikaci s pc jsem matně mírně pokročilá. Ve svých 32 letech jsem se přihlásila na školu, abych měla maturitu a jedním z předmětů je samozřejmě angličtina. Jak se ukázalo jsem věčným začátečníkem. Po nástupu do školy se ukázalo, že všude vesměs používají Headway. Dle mého názoru jsou tyto učebnice dosti nešťastné, v případě, že se má člověk učit doma sám a škola slouží jen ke konsultacím. Máme mít v hlavě již celý červený Headway a tak se snažím honit to jak se dá. Koupila jsem si od tebe program s cd a je opravdu perfektní, občas se tam ukáží sice věci, které mi pak ve škole vyvrátí, ale i tak na slovní zásobu a paměť, super. Nyní však nastala situace, kdy se učíme gramatiku a já ji nemám jak procvičit, myslím tím věty a souvětí a i když v odkazech jsem pár věcí našla pořád to není ono. Neměl by jsi nějakou radu ? Pracujeme teď se žlutými Headway a vážně v nich tápu, učitelka si s námi nějak neví rady a tak všichni skáčeme sem tam. Jinak jsem ti psala na email,ale asi toho máš opravdu moc, tak by mne ještě zajímalo kam ti eventuelně psát v krajní mezi. Předem děkuji za odpověď, Dáša.
Co myslíš tím, že ‚se tam někdy ukáže, co mi potom ve škole vyvrátí?‘ To by mně fakt zajímalo.
Na gramatiku hodně doporučuju koupit si knížku Essential Grammar in Use. Je to s klíčem. Je tam obrovská spousta nejrůznějších cvičení.
Tak mě napadlo, že komentáře k článkům jsou vlastně dvojího druhu – 1) chvála 2) dotazy. Tak mě napadlo, kdyby šlo podle těchto dvou druhů třeba i filtrovat. Udělalo by se to třeba tak, že by každý přip saní komentáře musel zaškrtnout, jestli je to dotaz, nebo něco jiného.
Dělám to i já sám, že když třeba napíše článek někdo nový, tak ho podpořím, aby měl větší radost a motivaci. Ale takovéto komentáře zase nezajímají čtenáře, takže by bylo super, kdy je šloo třeba filtrovat.
Dobrý nápad, mě už taky něco takového napadlo…
Myslím si, že ti, co komentáře píšou, by nechtěli klikat zase na další volbu – čím méně klikání a vyplňování, tím lepší. Proto by to nezaškrtávali a potom by to nefungovalo, jak bychom chtěli. A kdybychom chtěli, aby to šlo, museli bychom to třídit my, a to by byla další titěrná práce navíc.
Marek Vít:
Ale jo fungovalo, ono by se to totiž bez toho neodeslalo. Standardně by nebylo
zaškrtlé nic a v případě že by to člověk nevyplnil, tak by mu
vyskočilo upozornění. Je pravda, že čím méně kliků tím lépe, ale tohle by byla
dost užitečná funkce a to jedno klimutí by nikoho nezabilo.
Jak znám normální uživatele, tam každý klik navíc vadí. Vždyť si vezměte jen procento lidí, kteří kliknou na hodnocení článků – je to jen jeden klik, a přitom to skoro nikdo neudělá.
No, uvidíme. Rozhodně díky za nápad.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.