jj, ale do Pardubic se dostává lépe, řek bych a jsou hnedle vedle
jj, ale do Pardubic se dostává lépe, řek bych a jsou hnedle vedle
Jo a hlavně je to na trase Ostrava – Praha Ty bájo, já ani ještě nevím ani pořádně, kde je Přelouč. Ale vrásky mi to nedělá. Prostě si myslím, kdo chce za HFE, tak do Přelouče.
Přelouč je u Pardubic
jj díky, jdu studovat trasy naších železnic a autobusů, ale stejně, jak je rozdíl mezi srazem v Přelouči a v Pardubicích(nebo Třebíči aj,)? Co se vlastně řeší? Kdybyh já volila, tak Tu hospůdku, co říkal Marek, na kongresový sál to nebude.
Já sem klidně i pro Přelouč Vzhledem k tomu, že to mám pár desítek kilometrů od chatičky je to hezky příhodné Oni ale stejně všichni týden před naplánovaným datem začnou říkat, že jim do toho něco vlezlo, a že je to moc mrzí, ale přijet nemohou. Pardon, nemohl jsem si to odpustit, už jsme se párkrát podobný sraz pokoušeli na pár stránkách uskutečnit. A vždycky to mělo velmi podobný scénář.
Zní to zajímavě, ale účast slíbit nemůžu, 4.ročník není zrovna procházka parkem
Jo, ale tady by to asi nebylo to podstatné,kolik lidí slíbí, prostě, kdo chce, může. A vůbec bych se by se nezlobila, kdybych tam byla jen s p. Vítem.
Jasný, klidně Přelouč, mě je to jedno jen že pro spoustu lidí budou Pardubice asi výhodnější
Co takhle udělat z těch navrhnutých míst anketu /jak je vždy vlevo ve sloupci/, aby se to tedy seriozně dohodlo? Byla by to sranda, ale už ted je mi jasný, že s Prahou tu nepochodím
Tak Praha taky má dobrou dopravní dostupnost… já ale s Brnem asi taky moc ne…
A co byste dělali, kdybyste se měli sejít někde na severu Moravy v Oderských Vrších? Maloměsta jsou půvabná, ale to by chtělo pak bágly a kytary.
Zní to dobře, Moravu mám ráda, ale bez mapy a někoho,kdo mě nadměruje, na každém kroku bych asi nepřežila
J, Moravu beru
Jsem velmi rád, že se tady takto rozvíjí myšlenka srazu HFE. Na HFE je spousta známých tváří, o kterých mám pocit, že je znám, skoro každý den se tady s nimi setkávám v komentářích nebo na fóru a velmi rád bych je potkal naživo.
– velmi rád bych udělal sraz společně s našimi dceřinými weby
– souhlasím, nejlepší čas by byl asi někdy v létě – v tomto období je více času a cestování je „zábavnější“
– myslím, že by bylo vhodné sejít se ve větším městě (tím odpadá Přelouč ). Proto svým hlasem hlasuji pro Pardubice
Beru slovo odborníka a jsem pro!
Pardubice jsou pro nás, kteří nemají auto uzlovým obvodem a jezdí tam
Pendolino
Jen abych tam nebyla jediná stará bába.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.