Help for English

Sraz HFE

 

jj, ale do Pardubic se dostává lépe, řek bych :) a jsou hnedle vedle :-)

Jo a hlavně je to na trase Ostrava – Praha Ty bájo, já ani ještě nevím ani pořádně, kde je Přelouč. Ale vrásky mi to nedělá. Prostě si myslím, kdo chce za HFE, tak do Přelouče.

Přelouč je u Pardubic 8-) :-)

jj díky, jdu studovat trasy naších železnic a autobusů, ale stejně, jak je rozdíl mezi srazem v Přelouči a v Pardubicích(nebo Třebíči aj,)? Co se vlastně řeší? Kdybyh já volila, tak Tu hospůdku, co říkal Marek, na kongresový sál to nebude.

Já sem klidně i pro Přelouč :-) Vzhledem k tomu, že to mám pár desítek kilometrů od chatičky je to hezky příhodné :-) Oni ale stejně všichni týden před naplánovaným datem začnou říkat, že jim do toho něco vlezlo, a že je to moc mrzí, ale přijet nemohou. :-D Pardon, nemohl jsem si to odpustit, už jsme se párkrát podobný sraz pokoušeli na pár stránkách uskutečnit. :-) A vždycky to mělo velmi podobný scénář.

Zní to zajímavě, ale účast slíbit nemůžu, 4.ročník není zrovna procházka parkem :-)

Jo, ale tady by to asi nebylo to podstatné,kolik lidí slíbí, prostě, kdo chce, může. A vůbec bych se by se nezlobila, kdybych tam byla jen s p. Vítem.

Jasný, klidně Přelouč, mě je to jedno :-) jen že pro spoustu lidí budou Pardubice asi výhodnější :)

Co takhle udělat z těch navrhnutých míst anketu /jak je vždy vlevo ve sloupci/, aby se to tedy seriozně dohodlo? Byla by to sranda, ale už ted je mi jasný, že s Prahou tu nepochodím 8-)

Tak Praha taky má dobrou dopravní dostupnost… já ale s Brnem asi taky moc ne… :-D

A co byste dělali, kdybyste se měli sejít někde na severu Moravy v Oderských Vrších? Maloměsta jsou půvabná, ale to by chtělo pak bágly a kytary.

Zní to dobře, Moravu mám ráda, ale bez mapy a někoho,kdo mě nadměruje, na každém kroku bych asi nepřežila :-D

J, Moravu beru :-D

Jsem velmi rád, že se tady takto rozvíjí myšlenka srazu HFE. Na HFE je spousta známých tváří, o kterých mám pocit, že je znám, skoro každý den se tady s nimi setkávám v komentářích nebo na fóru a velmi rád bych je potkal naživo.

– velmi rád bych udělal sraz společně s našimi dceřinými weby

– souhlasím, nejlepší čas by byl asi někdy v létě – v tomto období je více času a cestování je „zábavnější“

– myslím, že by bylo vhodné sejít se ve větším městě (tím odpadá Přelouč :-(). Proto svým hlasem hlasuji pro Pardubice

Beru slovo odborníka a jsem pro!
Pardubice jsou pro nás, kteří nemají auto uzlovým obvodem a jezdí tam Pendolino :-D
Jen abych tam nebyla jediná stará bába.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.