Ne, gramatická správnost se nehodnotí. Navíc v těch odpovědích ani není moc míst, která lze gramaticky pokazit. Přeci jen jde spíš o jednoslovné odpovědi.
Ne, gramatická správnost se nehodnotí. Navíc v těch odpovědích ani není moc míst, která lze gramaticky pokazit. Přeci jen jde spíš o jednoslovné odpovědi.
Zahrál bych si klidně o seriál Lost. Výbornej seriál, kdo neviděl, tak dopuručuji.
Mě to přijde jako docela splácanina, neříkam, že je to špatnej seriál, ale znám daleko promyšlenější. Tohle je trošku ve stylu " už nevím jak pokračovat, tak tam plácneme třeba tohle.."
to Jakub – o seriál Lost se tu už hrálo, třeba se dočkáte neviděla
jsem ho celý ale asi dobrý, jenže já nemám moc ráda nekonečné seriály,
já radši co epizoda, tak rozuzlení. Proto se mi líbí ty typy seriálů
Bones, nebo Kriminálky – New York, Miami, a třeba i Vraždy
v Midsomeru – právě běží – a vede u mně seriál The Numbers.
To Filip.. – kolik lidí tolik chutí jednomu se líbí to a druhému něco
jiného, co se líbí vám?
To je určitě pravda.Já ten LOST hltal, tak ty první 2,3 série, ale pak se z toho stal ten „nekonečnej serial“ jak píšete..Z těch posledních třeba Dexter.
Jinak jsou desítky a desítky dobrejch seriálu, takže si každej vybere co se mu líbí,což je super
Někdo chce vyhrát Lost, ja bych třeba hrál o Dextera
Jenže to bych musel hlídat, obzvlášť u Dextera, aby to nevyhrálo nějaké dítě. To je hodně, HODNĚ nevhodnej a ‚zvrácenej‘ seriál.
Aha,to je vlastně fakt, takhle jsem o tom nepřemýšlel
Tudorovci také nejsou zrovna pro děti.
Mně by se líbila soutěž o Hecula Poirota.
Mně by se zase líbila soutěž o seriál Chuck.
Filip: no je to trošku takový psycho ten seriál, ale to bylo to, co mě na něm nejvíc táhlo. Já prostě rád takový věci.
Georgia: no shodou náhod ten seriál už skončil. Ale díky za informaci, třeba tu bude někdy možnost zahrát si o všech 6 sérií. To by ale byla vcelku nákladná záležitost.
Jinak Hercule Poirot, výborný nápad. To mám fakt rád, ale abych se přiznal tak v CZ. V angličtině to už musí být docela vyhrocený sledovat všechny ty teorie a důkazy a domněnky.
Nj. ale to je ve spoustě seriálů, já viděla Numbers jen v češtině, neumím si představit, jak bych se v teoriích pravděpodobností vyznala, anebo z lékařského prostředí, Dr House, mám ho i v angl. ale jak tam debatují a dohadují o odborných termínech tak prostě vypínám. Dextera ani Chucka jsem neviděla, jak to popisujete, třeba by se mi to také líbilo. Já jsem prostě na vraždičky, kostičky a tak.
Rozhodně musím okomentovat, že Chuck je skvělej seriál. V originále samozřejmě, dabing totálně domrvili, jak je to bohužel obvyklé.
Jakab : To jo. Někdy se k tomu musím vrátit. Pěkně od 1 season až do nevím které.
Na Chucka musím mrknout A Dexter je fakt docela zvrácenost, ale ta myšlenka " oko za oko", se mi dost zamlouvá
Dexter je zvrácenost ale výborně udělaná… skvěle napsané, skvěle natočené, skvěle odehrané…
S chuckem souhlasím, mám teď objednanou třetí sezónu na Blu Ray. Už se těším. Už je na cestě…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.