Třetí série je výborná. Ještě k tomu Blu ray, to musí být podívaná
Třetí série je výborná. Ještě k tomu Blu ray, to musí být podívaná
Jojo, od tý doby co mám blu ray, tak se mi nechce DVD kupovat. Jsem rád, že ty nový věci teď většinou vycházej i na blu ray.
Ono taky DVD nevypadá vůbec hezky na nakým metrovým LCDčku nebo plasmě..
No, tak špatný to není… koukám teď na Dextera, druhou sezónu, je to sice ‚jen‘ DVD, ale i na velkým LCD to vypadá obstojně.
Tak samozřejmě, ale to Full HD je koukatelné i z metru, na DVD si člověk musí sednout zase zpátky na ty 3 metry např., když nechce vidět kostičky…
Ale dokud člověk nezkusí něco lepšího, tak mu to ani nepřijde a na kvalitu si nestězuje.
Filip: až do season 6 ;)
Mám taky jeden návrh na soutěž – o seriál Merlin. Je to seriál BBC, na motivy legend o králi Artušovi a Merlinovi. Ale jsou pojaty trochu jinak a Artuš a Merlin jsou zde když byli ještě mladí. Seriálu je krásně rozumět a je plný vtipných hlášek, myslím si, že by to mohla být příjemná změna od sitcomů a určitě ho uvítají všichni milovníci fantasy (ale nejenom oni) . Je vážně úplně super a je velká škoda, že v Česku není příliš známý.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.