Help for English

HFE Brno

Zdarec všichni,

jenom nás tak s Dipsikem (hohó xD) napadlo, kdo všechno tu je z Brna? Že bychom občas mohli jen tak zajít na pivko (ehm, kofolu xD)… Tím pochopitelně nechceme vytlačit ofic. sraz… Jen když už jsme dva z Brna… :)

super, byls rychlejší:-) jj, jsme si jistí, že tu ještě někdo z Brna s diagnózou EA (English-addicted) :-D je a rádi bychom občas šli pokecat…who'll join us?

Jj, promiň xD

Já z Brna sice nejsem, ale studuju tu :)

no to já z Brna přímo taky nejsem, ale taky tam studuju 8-) :-)

Dobrý, už jsme tři :) :-D

A já studuju „jen“ s Vama. Do Brna ale jezdím často, šalinooo..studovat s doktorama chorobopisy.
Su 25 minut od štatlu?, to je jen koosek ne?
A bylo nás 5.

Ja su zase na strane jak je bastr. xD
Jinak mě vždycky dostane, jak si všici myslí, že mluvíme hantecem… :-)
čtyři :)

seqwence: :-D to mně taky – i když je fakt, že slovo tramvaj jsem nepoužila ani nepamatuju a šalinkartě ani nevím jak se vlastně pořádně česky říká :-)

Bastr? :shock:
A další řeč k dobru ne? umím akorat tu šalinu a prygl? a hantec :-D Bude nás tady Brnáku určitě hodně, ale asi moc nechodí diskutovat, ale se učit..?

Nvm.. xD
Ja používám obojí… Šalinkarta je tarifní karta nebo tak nějak… „cajzli“ maji legitku nebo lítačku myslím :-D
(Bastr=bystrc-západ brna)

Bastr? :shock:
A další řeč k dobru ne? umím akorat tu šalinu a prygl? a hantec :-D Bude nás tady Brnáku určitě hodně, ale asi moc nechodí diskutovat, ale se učit..?

nevím jak Senad, ale já o angličtině mooc ráda diskutuju – snad i radši než mluvím anglicky :-D

Bastr už jsem doplnil :)
(Bastr=bystrc-západ brna)
Taky rád pokecám :)

jj, sry já to pak umazala, radši jsem to tam měla už nechat…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.