Help for English

HFE Brno

tj jedno :) Brno rulezz (jak by napsali někteří v mém věku :D )
No nic, valím spát… xD

TRAMVAJENKA! :-D to je to slovo…

Jako Pražačka potvrzuji, že JE to v Praze OPRAVDU jak tramvajenka, tak pak hovorověji legitka až lítačka, jak psal výše Seqwence:-) Kromě klasických kuponů už do ní kupujeme i kupony klouzavé:-)

No my ted mame Plzenskou kartu, da se na to jezdit MHD i snad chodit do kina, nepouzivam to, protoze MHD v nasi ctvrti jezdi v utery a v dubnu, takze nevim jak se tomu u nas rika.
Ale proc sem pisu, vzpomnela jsem si na spoluzacku z vejsky, ktera se divila, ze na tramvajenku muze jezdit i v trolejbusu a autobusu. :-D

tož jak se máme v Brně? :-D

Nuda není! co ty? :-D

no, já se teda taky nenudím, jen jsem chtěla trošku rozproudit tu konzervaci :-D

Tjn… normálně včera jsem jel trajfem a jak napotvoru jsem si nechal celou peněženku doma a chytil mě revizor.. nejdřív jsem přemýšlel, že bych na něj vybalil moji EN, ale pak jsem se na to vykašlal… pokuta 50,– když donesu ukázanou šalinkartu :-D

tak to je ještě dobrý, těch 700 by bolelo víc, za to už by se koupila pěkná učebnice angličtiny :-D Já mívám šalinkartu mimo peněženku (a isic kartu taky) – takže i když doma nechám peníze, pořád můžu jet v pohodě šalinou i busem a taky se můžu najíst v menze :-)

Do menzy chodíš kam? :)

buď na Českou – je to tam jak jezdějí trolejbusy, anebo na právnickou fakultu…

aha… tak ja obcas zajdu na VUT menzy kolejní nebo purkynova, když na to přijde (mám to kousek xD) :-)

hele, a co ty vlastně studuješ? myslím, že jsi to už říkal, ale.. :-D

Hehe… průmyslovku na Sokolské přeci… technické lyceum… ale pokud se zadaří tak od příštího roku půjdu na zdravotnické lyceum :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.