tj jedno Brno
rulezz (jak by napsali někteří v mém věku )
No nic, valím spát… xD
TRAMVAJENKA! to je to slovo…
Jako Pražačka potvrzuji, že JE to v Praze OPRAVDU jak tramvajenka, tak pak hovorověji legitka až lítačka, jak psal výše Seqwence:-) Kromě klasických kuponů už do ní kupujeme i kupony klouzavé:-)
No my ted mame Plzenskou kartu, da se na to jezdit MHD i snad chodit do
kina, nepouzivam to, protoze MHD v nasi ctvrti jezdi v utery a v dubnu, takze
nevim jak se tomu u nas rika.
Ale proc sem pisu, vzpomnela jsem si na spoluzacku z vejsky, ktera se divila,
ze na tramvajenku muze jezdit i v trolejbusu a autobusu.
tož jak se máme v Brně?
Nuda není! co ty?
no, já se teda taky nenudím, jen jsem chtěla trošku rozproudit tu konzervaci
Tjn… normálně včera jsem jel trajfem a jak napotvoru jsem si nechal celou peněženku doma a chytil mě revizor.. nejdřív jsem přemýšlel, že bych na něj vybalil moji EN, ale pak jsem se na to vykašlal… pokuta 50,– když donesu ukázanou šalinkartu
tak to je ještě dobrý, těch 700 by bolelo víc, za to už by se koupila pěkná učebnice angličtiny Já mívám šalinkartu mimo peněženku (a isic kartu taky) – takže i když doma nechám peníze, pořád můžu jet v pohodě šalinou i busem a taky se můžu najíst v menze
Do menzy chodíš kam?
buď na Českou – je to tam jak jezdějí trolejbusy, anebo na právnickou fakultu…
aha… tak ja obcas zajdu na VUT menzy kolejní nebo purkynova, když na to přijde (mám to kousek xD)
hele, a co ty vlastně studuješ? myslím, že jsi to už říkal, ale..
Hehe… průmyslovku na Sokolské přeci… technické lyceum… ale pokud se zadaří tak od příštího roku půjdu na zdravotnické lyceum
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.