Help for English

Výkladový slovník: Macmillan, Cambridge, Oxford, Longman

Fakt jo? Já se zítra chystám do města, tak tam možná mrknu :-)

Ten slovník bude myslím k dostání snad za týden.
Jinak CULTURE část je na DVD taky :-)

Já právě nevím, možná si to pletu s OXFORD Guide to
British and American Culture

Never mind, I'll check it :-)

BTW: po Crystalovi už také nějakou dobu toužím, ale ještě jsem ho naživo neviděl :-)

Roman: Aha, takže horká novinka :-)
No ale stejně se divím, že když už to dali na DVD, že aspoň nevyužili celou kapacitu (asi si šetří něco na příště :-) )

Romane, nebyl by alespoň sample k novému Longmanu? Už se nemůžu dočkat :) Je zvláštní, že ani na oficiálních stránkách snad nic nemají.

Aha tak beru zpět, to od toho Oxfordu není Crystal :-)

Sample bohužel není, ale na DVD je skvělý průvodce ‚GUIDED TOUR‘ – bohužel jsem jej ale na netu nikde nenašel…

Zatím snad jen toto:
http://eltcatalogue.pearsoned-ema.com/Course.asp?…

Tam jsem byl právě už taky, nevadí :) Ať už je tu recenze, která mi jen potvrdí koupi slovníku…

tak teda ta 5th edition toho Longmana vypadá kultovně :-)
Romane, jak se ti ten slovník zatím jeví? Dal by se konečně ohodnotit jako nejlepší? :-)

Nejlepší? To je těžko říct… mám jej zatím dva dny a příjde mi skvělý… to DVD byl úžasný tah. Třeba jako skvělý bonus beru to, že jsou všechny příkladové věty nahrané, takže si můžete přehrát nejen výslovnost daného slova, ale i výslovnost příkladových vět.
Další feature je Vocabulary Trainer, který skvělým způsobem trénuje slovíčka. Těžko popsat v několika řádcích – tomuto určitě budu věnovat v recenzi hodně místa :-)
Jsou tam taky Teacher Resources, je tam Thesaurus a Collocations, velice přehledné.
Cvíčení samostatná, ale i testy FCE, CAE, CPE, atd.

Já se přiznám, že jsem včera neodolal a hned jsem si ho objednal na amazonu :)

:-)

http://www.longmanjapan.com/…catalog.html?…

Je tu alespoň pár screenů z DVDčka.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.